MAC klonlamalı modem lazım onun için. Şifreyi bilsen bile çoğu modemde problem yaratıyor.
Aynen bende onu hesaba katarak söyledim.3. parti programlar ile kullanıcı adı ve şifre öğrenilebiliyor zor değil.
Kesinlikle katılıyorum, bende bu modem var çok stabil ve iyi..Kesinlikle ZTE H3600 V9. En stabil modem şu an. Diğer modemleri kabul etme.
Kesinlikle katılıyorum, bende bu modem var çok stabil ve iyi.
Mac klonlamalı modem lazım onun için. Şifreyi bilsen bile çoğu modemde problem yaratıyor.
@CillianMurphy'ın dediği gibi. Altyapı aktifleştiği gün elemanlar geliyor ikna için, aboneliğini onlardan yapma. Kapını çalarlarsa da ben kendim yapacağım de geç. Bayii ilk kurulum zamanını bana sormadan yaptığı için aksadı. En iyisi ara hocam bir sipariş oluştur öyle yaptır. (Ben bayiiye şu saatten sonra pek güvenmediğimden online'a geçtim ve ikna için gelen adam aradı. Şey diyor Abi online'dan yapmışsın falan yengenin üstüne yapalım vs. demiş.) Bildiğin yalvarır gibi.Şahsen bende şu an spnin son işlemleri tamamlamasını bekliyorum bende 1giga bağlatıp keennetic modem ile kullanmayı düşünüyorum.
@CillianMurphy'ın dediği gibi. Altyapı aktifleştiği gün elemanlar geliyor ikna için, aboneliğini onlardan yapma. Kapını çalarlarsa da ben kendim yapacağım de geç. Bayii ilk kurulum zamanını bana sormadan yaptığı için aksadı. En iyisi ara hocam bir sipariş oluştur öyle yaptır. (ben bayiiye şu saatten sonra pek güvenmediğimden Online'a geçtim ve ikna için gelen adam aradı. Şey diyor abi Online'dan yapmışsın falan yengenin üstüne yapalım vs. demiş.) Bildiğin yalvarır gibi.
Maalesef sizin talebiniz ile değiştirmiyorlar. Ben çok denedim. Modem de problem çıktıktan sonra değiştiriyorlar. Modemle ilgili bir problem yoksa değiştirmiyoruz diyorlar. Sırf bunun için eve çağıracaksın zaten 150 TL isteyecekler senden.Bende onu istiyordum. Ama alt hali geldi. Talep açacağım stoklara girdiğinde değiştirilsin diye. Yoksa bir alt modelinin Wireless'i kötü.
Maalesef sizin talebiniz ile değiştirmiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.