Turkcell Superonline hangi paketi almam uygun?

0xtalha.eth

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Eskişehir'de oturuyorum bulunduğum binada Turkcell kutusu var ve 2015 yılında bu caddeye altyapı yaptılar şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 90 TL ödememize rağmen 12 download, 3.5 upload alıyorum. Kardeşim ve ben derse girerken internet zorlanabiliyor. Evdeki bir yerler internetten video vs. izleyince diğer kişilerin internet kullanılmıyor. Genel olarak kullanım amacı derslere girmek video, yayın izlemek düşük dalgasız pingde oyun oynamak ve müşteri temsilciyi yüzünden problem yaşamamak bu dediklerimi kaç Mbps internet karşılar? Nasıl Superonline paketler var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Altyapınızı Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed bu siteden kontrol edin en fazla kaç Mbps alabildiğinize bakın eğer 200 olursa arkadaşların önerdiği gibi 150 TL'lik olandan alabilirsiniz. Ben en fazla 75Mbps alabiliyorum şu paketi aldım TURKCELL SUPERONLINE aylık 110 lira veriyorum.

1610615530864.png

Altyapı varsa 200Mbps paket çok mantıklı. GPON bağlantı istiyor yalnız.

Saha dolabı 80 metre maksmum 82 Mbps dyor ne alınabulır?
Bana göre en F/P paket bu.
82 mbps desteklıyor altyapı 75 mbps 50 mbps br aıle ıcın yeter galıba guzel pakeytler varmı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı