Turkcell Superonline kullanıcı yorumları

Turkcell bence kötü bir marka. Size TTNET önerebilirim. Kötü yorumlara bakmayın ben 2 yıldan aşkın bir süredir onu kullanıyorum ve oyunlarda pingim 20'den üste çıkmadı. Çıktığıda nadirdir 10 saniye sürer oda yılda birdir. Eğer TTNET hakkında boş yorum yapanlar büyük ihtimalle kullanmıyorlardır. ( 75 Mbps'yim )
Ne kadar ödüyorsunuz 75 Mbps paketine?
 
TurkNet kullanıyorum. İlk aylarda memnundum fakat şu 2 3 aydır tambir çöp o yüzden değiştirmek istiyorum hattımı. ADSL modemim var.

Turkcell Superonline 20 Mbps limitsiz internet paketine geçiş yapmayı düşünüyorum 90 TL. Geçiş yaptığım takdirde bana fiber modem ve eski hat üzerinden değil de yeni hat bağlantısı yapılarak işlem sağlanacak.

Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi geçmeli miyim?

Yeni hat bağlanacak derken ne demek istediniz? Altyapı sorunu yaşıyorum da sizin konudan kendime fayda bulmaya çalışıyorum. Cevaplarsanız cok sevinirim.
 
Binaya yeni fiber hat kuruldu. Ekipler gelip sokaktan apartmanın girişine normal interneti kullandığımız ankastreden bağımsız ayrı bir kutu bıraktılar bayağı kazıp sağı solu eştiler, sanırım Turkcell'in kendi fiber alt yapısı oluyor bu. 20 Mbps fiyatından dolayı tercih ettim diğerleri beni aşıyor ayrıca ücretsiz fiber modem veriyorlar. CAT 6 tarzı bir kablo apartmanın aşağısından yukarısına kadar uzanıyor bildiğim şeyler bunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı