Turkcell Superonline mı, TurkNet mi?

Ew1rhan

Hectopat
Şu anda kullandığım internet TurkTelekom 8 Mbps. Gram memnun değilim ve en yakın zamanda değiştirmek istiyorum. İnternette gördüklerimde TurkNet tavsiye edenler var. Superonline tavsiye edenler var. Ben bu interneti oyun oynamak için kullanacağım, Google hızla açılsın, siteler hızlı yüklensin derdinde değilim. Oyunda ping olmasın. Oynadığım oyunların arasında CS GO, PUBG gibi oyunlar var. Yani kısacası bana oyun oynamak için önerebileceginiz internet Turkcell Superonline mı TurkNet mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığım internet TurkTelekom 8 Mbps. Gram memnun değilim ve en yakın zamanda değiştirmek istiyorum. İnternette gördüklerimde TurkNet tavsiye edenler var. Superonline tavsiye edenler var. Ben bu interneti oyun oynamak için kullanacağım, Google hızla açılsın, siteler hızlı yüklensin derdinde değilim. Oyunda ping olmasın. Oynadığım oyunların arasında CS GO, PUBG gibi oyunlar var. Yani kısacası bana oyun oynamak için önerebileceginiz internet Turkcell Superonline mı TurkNet mi?

Bulunduğun bölgede vdsl mi adsl mi var ona göre, eğer adsl ise zaten türknet telekom altyapısı kullanıyor yani türknetin kendi bakır altyapısı bulunmuyor ise geçmeni tavsiye etmem.

Firmanın önemi yok, altyapının önemi var, paket fiyatları daha sonra gelir. Önce modem arayüzüne girerek bize altyapı bilgilerini göstermen gerekiyor, firmaları ondan sonra konuşuruz. Altyapının desteklediği hız ve kalite, saha dolabına yakınlığın ve oturduğun bölgenin kalitesi önemli etkenler. Ping istemiyorsan eğer; TurkNet, Netspeed gibi 2. sınıf firmaları tercih etmeni tavsiye etmiyorum. İSS firmaları ne kadar altyapın ne destekliyorsa o diyorsa ben ping konusunda firmalarında önemi olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı