Turkcell Superonline Nasıldır ?

Ben altyapı olmadığından dolayı kullanamıyorum. Ama kullanan yakınlarımdan gördüğüme göre hızlı. Download hızı şöyle söyleyeyim 2gb'ı 4-5 dk de indiriyor. Bende ondan alacaktım da işte daha her yerde alyapısı olmadığından TTnet'e razı olmak zorunda kaldım. Bence hemen başvur. Hiç düşünme piyasada daha iyisi yok. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber mi? Fiber değil ise altyapısı TTNet'in. Bu yüzden bir sorun çıkarsa eve gelip bakamıyorlar. Sadece fiyatı düşük olduğu için geçilebilir.
Fiber ise de ben kullanıyorum, memnunum.

Evdeki abonelik 10. seneyi dolduracak benim Superonline'da. Şimdiye kadar hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım. Marmara bölgesinde Fiber + ADSL diğer bölgelerde ise Fiber altyapı %100 Superonline'nın kendi altyapısı. Bu sebeple TTNet interneti kestiğinde bile sen internete girebiliyorsun. Bu keyfi yaşadığım için biliyorum. Tadılması gereken bir zevk. :)

@SypeR Şimdi sana bişey daha soracağım. Ben Ankara'da Yenimahalle'de yaşıyorum. Benim cep telefonum Turkcell ve internetinden çok memnunum. Sence bunu baz alarak geçersem yine aynı memnuniyeti yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR Şimdi sana bişey daha soracağım. Ben Ankara'da Yenimahalle'de yaşıyorum. Benim cep telefonum Turkcell ve internetinden çok memnunum. Sence bunu baz alarak geçersem yine aynı memnuniyeti yaşar mıyım?
Memnun kalacaksındır, emin ol. Turkcell'in altyapısı merkez yerlerde çok iyi. Bazı sahalarda TTNet'in altyapısını kullanıyor oda köy gibi noktalarda.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı