@Ulunay
Bazı kullanıcıların bilmediği, bazılarının ise saçma bulduğu bir durum var.
İzmir, Ankara vb. bazı illerde Superonline Fiber kullanıcılarının çoğu İstanbul'a 15ms gibi olması gerekenden yüksek değerlerle bağlanıyor.
O kişilerden biri de benim zaten. Bu değer nadiren olması gereken seviyeye, 8-9ms'e düşüyor. O da 1 saat sonra eskisi gibi 15ms'e çıkıyor. Bu çok büyük bir sorun olmasa da yabancı sunucularda daha belirgin oluyor.
Ve bu bahsettiğim durum 2019'dan beri var İzmir'de.
forum.donanimhaber.com
Konuda pek net cevaplar bulamadım ama bu durum Statik IP ile çözülür mü?
İletebileceğim ve konunun ciddiye alınacağı çok yer var ancak bu durumu takıp da çalışacaklarını sanmıyorum. 3 sene umursamamışlar, şimdi mi bakacaklar
Bu durumu yaşayan başka kişileri de konunun altına beklerim.
Bazı kullanıcıların bilmediği, bazılarının ise saçma bulduğu bir durum var.
İzmir, Ankara vb. bazı illerde Superonline Fiber kullanıcılarının çoğu İstanbul'a 15ms gibi olması gerekenden yüksek değerlerle bağlanıyor.
O kişilerden biri de benim zaten. Bu değer nadiren olması gereken seviyeye, 8-9ms'e düşüyor. O da 1 saat sonra eskisi gibi 15ms'e çıkıyor. Bu çok büyük bir sorun olmasa da yabancı sunucularda daha belirgin oluyor.
Ve bu bahsettiğim durum 2019'dan beri var İzmir'de.

SuperOnline İzmir Ping Sorunu | DonanımHaber Forum » Sayfa 41
Bir süredir İzmir'de tüm ISS'lerde pinglerin sıkıntılı olduğunu görüyorduk. Son zamanlarda SoL için durum daha da kötüye gidiyor sanki. Önceleri 0-4ms - Sayfa 41

Konuda pek net cevaplar bulamadım ama bu durum Statik IP ile çözülür mü?
İletebileceğim ve konunun ciddiye alınacağı çok yer var ancak bu durumu takıp da çalışacaklarını sanmıyorum. 3 sene umursamamışlar, şimdi mi bakacaklar
Bu durumu yaşayan başka kişileri de konunun altına beklerim.
Son düzenleyen: Moderatör: