Sadece ADSL var. Apartmanda oturuyorsan apartmandakilerin imzası olması gerekiyor. Mesela; 20 daireli bir apartmandan 10 daire imza atması gerekiyor ki fiber altyapısı gelsin.
Ben 3 gün önce Turkcell Superonline'a geçtim bir sebepten ötürü 25Mbps olması gereken hız 3Mbps anca görüyor. Konu oluşturmaya çalışıyorum ama hata veriyor permission hatası sanırım yetkim yokmuş...
Biz de apartmanda oturuyoruz bağlatmak için site yöneticisiyle konuştum aradılar 1 ay sonra felen geldiler bütün apartmana bağladılar tek bir kullanıcıya hat döşemiyorlar Sonra 1 hafta içinde gelip bütün herkesi tek tek gezerek istedikleri paketi sattılar.
O nasıl bir iştir ya? İlla da apartmanı full bağlamak mı gerekiyor? Çok saçma. İsteyen var, istemeyen var. Ben tek olarak "Turkcell Superonline Fiber İnternet" bağlatmak istiyorum.
@technopol Evet haklısın ama yani ne yapabilirim ki? Turkcell Superonline ADSL'e geçsem TTNet'ten bir farkı olmayacak. Daha önceki yorumlarda da arkadaşlar belirtmiş. Peki ne yapmalı ?
Komşulara 'Fiber daha hızlı, ucuz'' şeklinde anlatın. Apartman toplantıları yapılıyorsa sizde de orada birkaç tarife gösterirsiniz. İmza atarlar belki.