Turkcell Superonline'da üst pakete geçilirken cayma bedeli ödenir mi?

Umut Aydugan

Hectopat
Halihazırda Turkcell Superonline 200mbps internet paketini kullanmaktayım. Mayıs 17'de taahhüdüm bitiyor fakat paket degistirmek istiyorum, 1 yıllık taahhütle 1000MBPS'ye gececegim, cayma bedeli oder miyim? Paket degistirme ekraninda ne demek istiyor tam anlamis da degilim aciklayabilir misiniz?

Screenshot_20240311_192757_Turkcell.jpg

Arayıp sorun burada Turkcell'de çalışan kişinin size yanıt verme olasılığı ne kadar?

Belki yapan olmuştur diye düşünmüşsunuzdur de o yaptıktan sonra kurallar değistiyse ne yapacaksiniz?

Turkcell musteri hizmetlerini aradim, ilgili kisi de mobil uygulamada yaziyordur oradan detayli bilgi alabilirsiniz dedi, sinir oldum bende direkt kapattim. Yardim etmeyecekse ne diye calisiyor? Ben de son care buraya yazmak istedim.

Turkcell musteri hizmetlerini aradim, ilgili kisi de mobil uygulamada yaziyordur oradan detayli bilgi alabilirsiniz dedi, sinir oldum bende direkt kapattim. Yardim etmeyecekse ne diye calisiyor? Ben de son care buraya yazmak istedim.

Merhaba herhangi bir cayma bedeli yansımaz tarife değişikliğinde. Orada belirtilen sözleşme uzaktıktan sonra eğer sözleşme bitmeden iptal ederseniz eski paketten de cayma bedeli ücreti yansıyacağı siz sözleşme bitimine kadar kullanırsanız sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı