Turkcell Superonline'dan TurkNet'e geçmek

kaanbey7

Decapat
Arkadaşlar selam herkese. Turkcell Superonline kullanıyorum. 90 TL ücret ödüyorum ve 12 Mbps indirme hızı, 0.4 Mbps upload hızı alıyorum. Bundan sıkıldım artık. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Konustum ve 100 TL'ye 82 Mbps vereceklerini söylediler. Altyapımın çok iyi olduğunu ve desteklediğini söylediler. İnterneti iptal ettirip geçeceğim. Sağlam alt yapım varken bu hızı kullanmak ağrıma gidiyor. Korktuğum konu bir sorun olursa ilgilenecek kimse yok diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam herkese. Turkcell Superonline kullanıyorum 90 TL ücret ödüyorum 12Mbps indirme hızı 0.4 upload alıyorum ve bundan sıkıldım artık. TurkNet'e geçmeyi.
Düşünüyorum konustum ve 100 TL'ye 82 Mbps vereceklerini söylediler ve altyapımın çok iyi desteklediğini söylediler interneti iptal ettirip geçeceğiç sağlam alt yapım varken bu hızı kullanmak ağrıma gidiyor. Korktuğum konu bir sorun olursa ilgilenecek kimse yok diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Be nde geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom 10 Mbps veriyor, TurkNet bana aynı paraya 75 Mbps internet veriyor. Yaz aylarında geçeceğim ama sorun olursa kimse yok gerçekten. Teyzem almıştı, iptal ettirmek için aramış ama açmamışlar. Dönüş yapmayınca mail atıp iptal ettirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Be nde geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom 10 Mbps veriyor, TurkNet bana aynı paraya 75 Mbps internet veriyor. Yaz aylarında geçeceğim ama sorun olursa kimse yok gerçekten. Teyzem almıştı, iptal ettirmek için aramış ama açmamışlar. Dönüş yapmayınca mail atıp iptal ettirmiş.

Bence alt yapıya göre değişiyor altyapın sağlam ise sıkıntı olmuyor ben istanbuldayım ve bana altyapımın sağlam olduğunu 82Mbps'e kadar desteklediğini söylediler ama geçeceğim sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bence alt yapıya göre değişiyor altyapın sağlam ise sıkıntı olmuyor ben istanbuldayım ve bana altyapımın sağlam olduğunu 82Mbps'e kadar desteklediğini söylediler ama geçeceğim sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Ben internet sitesinden baktım 75 Mbps internet veriyor bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum bana 70'te gerekmiyor 30 40 versin yeter.
Ben internet sitesinden baktım 75 Mbps internet veriyor bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum bana 70'te gerekmiyor 30 40 versin yeter.

Konu dışı olacak ama yeni mode malmamız gerekir değil mi bende çöp modem var hem konu sahibi hem de benim için lazım olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı