Turkcell Superonline'dan TurkNet'e geçmek

TurkNet iyi kötü demiyorum 3 senedir kullanıyorum ki memnunum :) hocam bakın olayı anlatayım. Modemdeki değerleriniz ne ise onu alırsınız. Kalkıp altyapı sorgusunda 100 MB veriyor diye 100 MB civarı almıyorsunuz. Benim altyapım 97 MB destekliyor. Aldığım hız Max 60 MB stabil almam için ise 50 MB. Nerede bu dedikleri 90 100 MB hızlar peki. Burada iş telekoma düşüyor yani altyapının kalitesine. Diyorum ki size şu an modem değerlerinizi atın bakalım kaç MB alacağınıza eğer ki merak ediyorsanız başkada 1.2 firma dışında bu kadar ucuz internet yok piyasada zaten TurkNet iyidir.

Dosya Ekleri

• DE12FE85-CD5B-4807-9361-28E1BDE7999D.jpeg
    DE12FE85-CD5B-4807-9361-28E1BDE7999D.jpeg
    22,4 KB · Görüntüleme: 58
@500498 ben de TurkNet'e geçmek istiyorum ama sokağımda hat yok. Türk Telekom'a defalarca bildirmemize rağmen getirmiyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyiz acaba?
Merhabalar, maalesef altyapı bulunmayan bölgelerde hizmet veremiyoruz. Bu konuda yerel sağlayıcının işlem yapması gerekiyor. Süreçle ilgili aktarabileceğim bir tavsiye bulunmuyor maalesef.

Arkadaşlar selam herkese. Turkcell Superonline kullanıyorum. 90 TL ücret ödüyorum ve 12 Mbps indirme hızı, 0.4 Mbps upload hızı alıyorum. Bundan sıkıldım artık. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Konustum ve 100 TL'ye 82 Mbps vereceklerini söylediler. Altyapımın çok iyi olduğunu ve desteklediğini söylediler. İnterneti iptal ettirip geçeceğim. Sağlam alt yapım varken bu hızı kullanmak ağrıma gidiyor. Korktuğum konu bir sorun olursa ilgilenecek kimse yok diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Ne alaka ilgilenecek kimse yok derken mobil uygulamasından ariza vqrsa oradan bildiriyorsun müşteri hizmetleri gereksiz bir uygulama bende turknetliyim.

Sıkinti yasamadım TTNET altyapisinda iken ariza olunca onlar TTNET'e bildiriyorlar simdi 1.5 seneye yakindir fiberdeyim 1000 Mbps indirme yükleme sıkıntı yok arada gidiyor ama hemen cözülüyor.

Bende işlemleri başlattım belgeleri getirecekler.
İmzaladıktan sonra bağlanacak internet bakalım umarım pişman olmam.
Netim bugün bağlandı ve yeni modemlerini aldım ve çok memnunum hız süper 1 hafta içinde geçişimi sağladılar şu an memnunum iyi ki geçmişim 🙂
Arkadaşlar selam herkese. Turkcell Superonline kullanıyorum. 90 TL ücret ödüyorum ve 12 Mbps indirme hızı, 0.4 Mbps upload hızı alıyorum. Bundan sıkıldım artık. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Konustum ve 100 TL'ye 82 Mbps vereceklerini söylediler. Altyapımın çok iyi olduğunu ve desteklediğini söylediler. İnterneti iptal ettirip geçeceğim. Sağlam alt yapım varken bu hızı kullanmak ağrıma gidiyor. Korktuğum konu bir sorun olursa ilgilenecek kimse yok diyorlar ne düşünüyorsunuz?

TurkNet'e geçtim bugün internetim bağlandı ve 70 Mbps alıyorum upluoad 7.5 çok iyi gerçekten çok memnunum geçtiğime TurkNet'e ve 5 gün içinde hallettiler umarım böyle sürer 🙂

Son düzenleme:

İnşallah kardeşim.

Netim bugün bağlandı ve yeni modemlerini aldım ve çok memnunum hız süper 1 hafta içinde geçişimi sağladılar şu an memnunum iyi ki geçmişim 🙂

TurkNet'e geçtim bugün internetim bağlandı ve 70 Mbps alıyorum upluoad 7.5 çok iyi gerçekten çok memnunum geçtiğime TurkNet'e ve 5 gün içinde hallettiler umarım böyle sürer 🙂

Işte TurkNet kalitesi ve hizmeti olay budur işte.

Evet umarım böyle devam eder alt yapım iyi sorun olacağını düşünmüyorum ve bir sorun olursa ilgilenmeme olayını son zamanlarda çözmüşler gibi çünkü benimle çok güzel ilgilendiler.

Müşteri hizmetlerinin ne kadar gereksiz olduğunu anlamişsindir kardeşim ariza mı var Online'den bildir TTNET sana bana anca 16 Mbps verir 130 TL para alir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı