TurkNet iyi kötü demiyorum 3 senedir kullanıyorum ki memnunum  hocam bakın olayı anlatayım. Modemdeki değerleriniz ne ise onu alırsınız. Kalkıp altyapı sorgusunda 100 MB veriyor diye 100 MB civarı almıyorsunuz. Benim altyapım 97 MB destekliyor. Aldığım hız Max 60 MB stabil almam için ise 50 MB. Nerede bu dedikleri 90 100 MB hızlar peki. Burada iş telekoma düşüyor yani altyapının kalitesine. Diyorum ki size şu an modem değerlerinizi atın bakalım kaç MB alacağınıza eğer ki merak ediyorsanız başkada 1.2 firma dışında bu kadar ucuz internet yok piyasada zaten TurkNet iyidir.
 hocam bakın olayı anlatayım. Modemdeki değerleriniz ne ise onu alırsınız. Kalkıp altyapı sorgusunda 100 MB veriyor diye 100 MB civarı almıyorsunuz. Benim altyapım 97 MB destekliyor. Aldığım hız Max 60 MB stabil almam için ise 50 MB. Nerede bu dedikleri 90 100 MB hızlar peki. Burada iş telekoma düşüyor yani altyapının kalitesine. Diyorum ki size şu an modem değerlerinizi atın bakalım kaç MB alacağınıza eğer ki merak ediyorsanız başkada 1.2 firma dışında bu kadar ucuz internet yok piyasada zaten TurkNet iyidir.