Turkcell Superonline'ın Wi-Fi 7 modemi belli oldu!

Biri TT 100Mbps Keenetic Router köprü modu olup kullanılıyor. Diğeri SOL 1000/1000Mbps için.

TP-Link arayüzünde yapılabilen ayarlar neler? Kısıtlı mı?

Bildiğimiz TP-Link. Kısıtlı. Güncelleme yapamıyorsun. Kas gücü var, donanımlı.
Güncelleme çok şart olmayabilir ama WiFi 7'de bulunan MLO ağı, DNS değiştirme, WiFi kanal değişiklikleri ve EasyMesh,OneMesh ayarı vs bölümleri aktif mi? Mümkünse bilgilerinizi blurlayarak ss ekleyebilir misiniz?

Ben de BE550 kullanıyorum, buna geçip Mesh yapayım dedim, eğer bahsettiğim ayarlar değiştirilebiliyorsa geçeceğim.

Arkadaşlar iyi güzel de fiyatını da yazsaydınız şu cihazın? Ne kadar fiyatı?

Mesela 500Mbps veya 1000Mbps internet ile bu cihaz istenirse ne kadar tutacak?

Şu bırakacağım linkte bu konudaki cihazı bulamadım.

Arkadaşlar iyi güzel de fiyatını da yazsaydınız şu cihazın? Ne kadar fiyatı?

Mesela 500Mbps veya 1000Mbps internet ile bu cihaz istenirse ne kadar tutacak?

Şu bırakacağım linkte bu konudaki cihazı bulamadım.

Hocam bilgiler olmadığı için eklemiyoruz bizde
bu modem sadece simetrik internet alanlara veriliyor şuan,kira ücretinin 250tl olduğu söyleniyor,ancak bence bundan çok daha fazla çünkü fiyat tuzlu.
İleride tüm paketlere bu modem verilmeye başlandığında siteye eklenir ve tam kira ücretini de öğrenmiş oluruz.Ancak modem pek kullanışlı değil,arayüz bomboş ve kısıtlı.Openwrt desteği falan da yok,büyük olduğu için de yer ayarlamak sıkıntı,pc kasası gibi aynı.

Hocam bilgiler olmadığı için eklemiyoruz bizde.
Bu modem sadece simetrik internet alanlara veriliyor şu an, kira ücretinin 250TL olduğu söyleniyor, ancak bence bundan çok daha fazla çünkü fiyat tuzlu.
İleride tüm paketlere bu modem verilmeye başlandığında siteye eklenir ve tam kira ücretini de öğrenmiş oluruz. Ancak modem pek kullanışlı değil, arayüz bomboş ve kısıtlı. OpenWrt desteği falan da yok, büyük olduğu için de yer ayarlamak sıkıntı, PC kasası gibi aynı.

Hocam Turkcell'in bütün modemleri kısıtlı zaten ve DNS ayarlayabilen var mı alan birisi varsa bilgilendirebilir mi DNS ayarlanabiliyor mu ayarlanırsa çalışıyormu?

Hocam Turkcell'in bütün modemleri kısıtlı zaten ve DNS ayarlayabilen var mı alan birisi varsa bilgilendirebilir mi DNS ayarlanabiliyor mu ayarlanırsa çalışıyormu?
Dns ayarlasanız da dpi den dolayı çalışmaz hocam.Zapret ya da türevleri gerekiyor.

Merak eden arkadaşlar için DNS değişikliği yapabiliyorsunuz ancak uygulanmıyor. Bunun haricinde CAT6 kablo kullanarak ortalama aldığım hız şu şekilde,

1742486760409.png

Arayüz ile alakalı sorusu olan arkadaşlar için gerekli ekran resimlerini vs. iletebilirim.

Hocam
Dns ayarlasanız da dpi den dolayı çalışmaz hocam.Zapret ya da türevleri gerekiyor.

Modemin arayüzüne kötü demişsiniz, ancak bir arkadaş ekran görüntüsü paylaştı ve benim kullandığım modeme kıyasla 10 kat daha iyi görünüyor. Şu anda ZTE H3600 V9 (V9.0.0P17_TR) modemini kullanıyorum ve hayatımda gördüğüm en kötü arayüzlerden biri. URL filtreleme bile düzgün çalışmıyor, adam akıllı bir ayarı yok. DNS ayarlamak mümkün değil, VPN desteği de yok.

Şu ana kadar kullandığım modemler arasında açık ara en rezaleti. Gerçekten anlatılmaz, yaşanır! Sanki Superonline, kullanıcıları test etmek için özel olarak böyle bir arayüz tasarlamış. Şu anki modemime kıyasla, bu modemin arayüzü cennet gibi kalıyor.

Merak eden arkadaşlar için DNS değişikliği yapabiliyorsunuz ancak uygulanmıyor. Bunun haricinde CAT6 kablo kullanarak ortalama aldığım hız şu şekilde,

Eki Görüntüle 2450027

Arayüz ile alakalı sorusu olan arkadaşlar için gerekli ekran resimlerini vs. iletebilirim.
Hocam, bugün kampanyamı değiştirdim. Aslında 1-2 gün önce yapacaktım ama modemimde TV+ olduğu için engel oldu. Neyse ki bugün onu da iptal edip yeni pakete geçişimi tamamladılar.

Size yeni paket tam olarak kaç gün sonra aktif oldu? Sanırım Antalya’da yaşıyorsunuz. Bize “24 saat içinde sizi arayıp bilgi vereceğiz” dediler. Size modem tam olarak paketi değiştirdikten sonra ortalama ne kadar süre sonra geldi.

Bu arada, modemin arayüzü benimkine kıyasla mükemmel görünüyor!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı