Batuhan.klds
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Turkcell T50 kullanıcısıyım. Telefonu alalı 4 ay oldu. İkinci aydan itibaren sorunlarla karşılaşmaya başladım. İlk önce jack girişi çok fazla kullanmamama rağmen bozuldu . Sol kulaklıktan ses gelmiyor. Birden çok kulaklıkla denedim hep aynı. İkinci sorun ölü pixeller. Bu konuyu biraz araştırdım azami limitin üstünde olunca direk cihaz değişimi oluyormuş bu doğru mu? Son olarak da cihazın geliştirici seçeneklerinden dalvik seçeneğinden art yi seçtim. Bu olayı bilen bilir. Dalvikde ilk önce emülatör açılır sonra program. Ancak art ye optimize edildiği zaman cihaz emülatöre ihtiyaç duymuyor, direk olarak uygulamayı açıyor. Buda açılışı hızlandırıyor. Bundaki hata da şu normalde optimizasyonu bir kereliğine yapması lazım sonra cayır cayır kullan ancak T50de durum farklı oldu. Her yeniden başlattığımda tekrardan optimizasyon yapıyor ve 10 dakika sürüyor minimum. Şimdi önemli nokta şu: bu cihaz bana 4.4.2 android sürümüyle geldiyse ve 4.4 den sonraki her cihaz bunu sorunsuz destekliyorsa T50 niye böyle bir hata veriyor? Buna fabrika hatası diyebilir miyiz? Bu arada dalvik e geri döndürdüm sıkıntı kalmadı. Ben cihazı garantiye göndermek istiyorum. Genpa garantili, doğal olarak operatör telefonu. Değişim yaparlar mı? Direk genpaya mı yoksa bayi aracılığıyla mı göndermeliyim? Çok soru sordum sıkılmayıp okur ve bilginiz varsa cevaplarsanız çok müteşekkir olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar 
Son düzenleme: