Turkcell Turbo nedir?

Katılım
21 Eylül 2018
Mesajlar
20.348
Makaleler
14
Çözümler
114
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
What am I? - I do not know...
Turbo İndir - TURKCELL SUPERONLINE Bununla karşılaştım. Alt yapım olmadığı için 1 Aylık 50 Mbps almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Kotası veya sınırlaması var mı? Sanırım Telefon üzerinden olan bir paket değilse bilgilendirir misiniz? Umarım Telefon üzerinden sınırsız internet'tir.
 
Son düzenleme:
Bu mevcut Fiber alt yapısını kullanan abonelere sunduğu bir hizmet. Örneğin 25 MBPS sınırsız kullanıyorsun ama o günlük yüksek hıza ihtiyacın var diyelim bu paketlerden alıp günlük haftalık yada aylık yükseltebiliyorsun. Şu an Superonline'da taahütsüz bir paket yok. Superbox tavsiye edebilirim alt yapın hiç yoksa.
 
Bu paketlerden birini alırsanız aldığınız saatten itibaren (günlük/haftalık/aylık) bitimine kadar son sürat indirme ve AKN'ye yansımıyor (aknli paket kalmadığı için önemi yok)
 
Bu fiber paketler için. Aynısının turbo yükle versiyonu da var hatta Wtcn ve Mithrain gibi yayıncılar günlük 100Mbps upload paketi alıp yayın açıyor. İndirme için de ben genelde format attıktan sonra kullanıyorum. 24 saatlik 100 olanı alıp oyun vb. indirmelerimi yapıyorum.
 
Arkadaşlar fiber vs. Yok ben telefona yüklenen sanmıştım. Yazık oldu.
Arkadaşlar telefonda kullanabileceğim bir internet yok mu? Evde altyapı olmadığı için mecburen böyle birşey yapmalıyım. Superbox istemiyorum, Taahüt vs. bana göre değil.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı