Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Turkcell ve Turkcell Platinum arasında hız farkı var mı?
Çekim gücü olarak fark olacağını sanmıyorum. Hız konusu ise alacagin paketin bilgilerinde şu hızı destekler tarzı bilgi oluyor bakabilirsin iki taraf içinde.
Aşırı yüksek şebeke yoğunluğu mevcudiyetinde şebekeden daha iyi faydalanma önceliği haricinde olağan ve sıradan dönemde bir fark yok. O da sadece Platinum/Standart farkı değil, yüksek ücret ödeyen müşteriyi tarifeden bağımsız daha öncelikli sıraya koyuyor sistem.
Kalite farkı yok.
Sadece paketler arasında ayrıcalık farkı var, promosyonlar vs.
Aktif olarak havalimanı ve vip vale hizmetlerini kullanmıyorsanız bir işe yaramaz. Normal paket alın, devam edin.
Kendi hattım standart paket, iş hattım ise Platinum. Normal telefon kullanımında ikisinin de hissiyatı aynı, bir hız farkı hissetmedim. Platinum'un avatajları mevcut (standart değil paketten pakete değişiyor) örneğin her ay ek ücret olmadan 5 gün yurt dışında kullanım hakkı, belirli mağazalar restoranlarda ufak indirimler vb.