Çözüldü Turkcell VPN kullanmak faturaya yansır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByFurqi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10500H
Gtx1650
16gb ram
Meslek
Öğrenci
Turkcell 10 GB genç paketi kullanıyorum içinde tarifeniz yurt dışında da geçerli diyor. VPN kullansam sıkıntı yaratmaz değil mi yurt dışında da geçerli diyor?

Çözüm
VPN köprü aracılığı görüyor haliyle Yurt dışında kullandığınızı düşünmenize gerek yok. 10 GB İnternetiniz üzerinden kullanırsınız tabii ki paketiniz bitince faturanız kabarabilir onu da unutmayın.
@Bal Porsuğu, VPN ile yurt dışından bağlanmış gözükülüyor. Bu yüzden akılda takılıyor. Net cevabı da yok. Ben de yansıdığını düşünüyordum da yansımıyormuş.

Bu soru niye bu kadar soruluyor, insanlara böyle düşündüren nedir merak ediyorum.

Nedenini bir arkadaşım Turkcell kulandiğı zaman VPN faturma yansımış demişsin ben de Türk tekomdaykem kullanıyordum sadece bir tereddute düstüm.

Yurt dışında geçerli demese de sorun olmaz VPN kullanman. Yurt dışında internet kullanmak ile VPN ile farklı bir ülkeye bağlanman aynı şeyler değil.

VPN köprü aracılığı görüyor haliyle Yurt dışında kullandığınızı düşünmenize gerek yok. 10 GB İnternetiniz üzerinden kullanırsınız tabii ki paketiniz bitince faturanız kabarabilir onu da unutmayın.

Yansımaz hocam kaç senedir kullanıyorum.

bilmiyorum hocam ama ben mobil veride vpn kullanmamama rağmen beni Yunanistanda olarak algılamıştı 1 gün boyu sürdü sonra düzeldi interneti falan kullanamıyordum

Asla ve katiyen yansımaz rahat olabilirsin. Lisede yurtta mobil verimden az VPN kullanmadım 4 yıl boyunca.

VPN faturaya yansımaz.

@Bal Porsuğu, VPN ile yurt dışından bağlanmış gözükülüyor. Bu yüzden akılda takılıyor. Net cevabı da yok. Ben de yansıdığını düşünüyordum da yansımıyormuş.
Cevaplarınız için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı