Taahütsüz.Anladım.
Netspeed de 100 Mbps VDSL destekliyor taahhüt var mı?
Taahütsüz.Anladım.
Netspeed de 100 Mbps VDSL destekliyor taahhüt var mı?
Taahhütsüz.
7/24 açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki TürkNet'ten daha iyi.Genel olarak hepsi 100 Mbps Netspeed müşteri hizmetleri nasıl acaba ilgililer mi?
Bende de VDSL hocam fiber altyapı bu yaz gelecek, kullandığım süre boyunca hep VDSL altyapı ile kullandım en ufak bir problem yaşatmadı.VDSL destekliyor bende bir sorun çıkarır mı?
Bende de VDSL hocam fiber altyapı bu yaz gelecek, kullandığım süre boyunca hep VDSL altyapı ile kullandım en ufak bir problem yaşatmadı.
Hocam ben çok firma kullandım. Neredeyse tüm firmalar VDSL de TT altyapısı kullanıyor. TT zaten rezalet. TurkNet, Millenicom ve Netspeed iyidir. Müşteri hizmetleri olarak ise en beğendiğim Netspeed sonra da TurkNet. TurkNet GigaFiber kullanıyorum çok memnunum her şeyinden. Bir de TurkNet yeni fiber getirdiği yere indirim ve 1 yıl sabit fiyat da yapıyor uygun oluyor.
Anladım hocam şu anda da Vodafone VDSL kullanıyorum çok sorun çıkarttığı için sordum zaten genellikle hepsi 100 Mbps müşteri hizmetleri ilgi alakası önemli benim için.
Anladım hocam fiberin gelmesi için başvuru vs. var mı?
Var ama açıkçası çok önemsenmiyor yine de şansınızı deneyin umarım gelir bir an önce 930 Mbps civarı hız alıyorum hem indirme hem yükleme harika bir şey.GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.