Turkcell vs TurkNet

• Konuyu başlatan Sde13
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 549

Hangisi daha iyi?

• Turkcell Superonline

Oy: 0 0,0%
  • Vodafone

• Millenicom

• Oy verenlerin toplamı
    14
Bende de VDSL hocam fiber altyapı bu yaz gelecek, kullandığım süre boyunca hep VDSL altyapı ile kullandım en ufak bir problem yaşatmadı.

Anladım hocam şu anda da Vodafone VDSL kullanıyorum çok sorun çıkarttığı için sordum zaten genellikle hepsi 100 Mbps müşteri hizmetleri ilgi alakası önemli benim için.

Hocam ben çok firma kullandım. Neredeyse tüm firmalar vdsl de tt altyapısı kullanıyor. Tt zaten rezalet. Turknet, millenicom ve netspeed iyidir. Müşteri hizmetleri olarak ise en beğendiğim netspeed sonra da turknet. Turknet Gigafiber kullanıyorum çok memnunum herşeyinden. Bide turknet yeni fiber getirdiği yere indirim ve 1 yıl sabit fiyat da yapıyor uygun oluyor.

Hocam ben çok firma kullandım. Neredeyse tüm firmalar VDSL de TT altyapısı kullanıyor. TT zaten rezalet. TurkNet, Millenicom ve Netspeed iyidir. Müşteri hizmetleri olarak ise en beğendiğim Netspeed sonra da TurkNet. TurkNet GigaFiber kullanıyorum çok memnunum her şeyinden. Bir de TurkNet yeni fiber getirdiği yere indirim ve 1 yıl sabit fiyat da yapıyor uygun oluyor.

Anladım hocam fiberin gelmesi için başvuru vs. var mı?

Anladım hocam şu anda da Vodafone VDSL kullanıyorum çok sorun çıkarttığı için sordum zaten genellikle hepsi 100 Mbps müşteri hizmetleri ilgi alakası önemli benim için.

Müşteri hizmetleri konusunda da aşırı ilgililer. Hatta bir keresinde ben bir sorun fark etmemiştim, beni arayıp "internetinizde problem görüyorum bunun düzeltilmesi için bakım çalışması yapacağız lütfen modeminizi kapatmayın" diye bilgilendirme yapmışlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı