Turkcell vs Vodafone

EliteFhr00

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 Mobile
İ5 11400H
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman da Turkcell'den Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Turkcell gerçekten çok pahalı bu yüzden Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman da Turkcell'den Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Turkcell gerçekten çok pahalı bu yüzden Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ya Turkcell de kal ya da Turk Telekom'a geç.
Vodafone her bakımdan kötü. ( Yöresel-Bölgesel olarak bulunduğunuz yerde Vodafone çekiş gücü de iyi olabilir.)

Vodafone benim bölgemde diğerleri kadar çekmiyor. Turkcell ya da Telekom diyorum. Sizin bölgenizi bilemem.
Turkcell evet bir tık pahalı ama Telekom fiyat daha uygunsa Telekom derim.

Turkcell gereksiz pahalı şu an Vodafone kullanıyorum ve gayet memnunum çekim hakkında pek bir sorun yaşamadım

Tarife olarak da 30 GB paket ve sınırsız ek uygulama+YouTube Premium olan paket var onu kullanıyorum. Bu paket biraz pahalı ama uygun fiyatlar var.

Vodafone'dan Turkcelle'e geçmiş biri olarak 1 ay sonra tekrar Vodafone'a dönmemle edindiğim deneyime göre Turkcell yaşlılar, iş adamları veya farklı uç gruplar için fiyatlandırma politikası güden bir telekomünikasyon şirketi olduğunu düşünmekteyim. Son olarak Turkcell'e bağlanma hayata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı