Turkcell yaşlı müşterilere dayatma yapıyor

Anneannem dün gitmiş hattını ödemeye "149 TL normalde ödediği" anneannem hattını öderken pat eline bir kıytırık mouse tıkıştırmışlar ve demişler ki eğer bu fareyi almazsan her ay 248₺ ödücen demişler. Anneannem de demiş önceden kulaklık vermiştiniz ben kullanmıyorum zaten çöpe atıyorum, almam ben demiş. Turkcell de maşallah bunu almazsan her ay 248₺ ödersin demiş bu dolandırıcılık değil de nedir?
Turkcell bu her şey beklenir, ben taahhüdümün bitmesini beklıyorum Superonline resmen kumpasa aldılar beni kurtulamıyorum!

Anneannem dün gitmiş hattını ödemeye "149 TL normalde ödediği" anneannem hattını öderken pat eline bir kıytırık mouse tıkıştırmışlar ve demişler ki eğer bu fareyi almazsan her ay 248₺ ödücen demişler. Anneannem de demiş önceden kulaklık vermiştiniz ben kullanmıyorum zaten çöpe atıyorum, almam ben demiş. Turkcell de maşallah bunu almazsan her ay 248₺ ödersin demiş bu dolandırıcılık değil de nedir?

Tüketici haklarına şikayet edin acımayın böyle şeref yoksunu insanların çalışmaya hakkı yok.

Yardım eden herkese teşekkürler ananeminde karakola gitceğini sanmıyorum ama farenin fiyatını öğrendimya sıfır zaten kutusundan bile çıkmamış mis 80-90TL kar. ( konuyu kapatmayı bulamadım )

Hocam siz de şikayet edebilirsiniz internet üzerinden de anneannenizin adına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı