İstanbul'da iyi prim kazanabilirsiniz yerine göre.
Sadece kazanırsın. En kötüsü tecrübe kazanırsın ve insanlarla iletişimin gelişir. Ailenede yük olmazsın. Sevgilin var mı bilemem ama en azından cebinde paranda olur. Bence kesinlikle dene derim. Birde onların çalışanlarına birsürü ayrıcalıkları vardır onlardanda faydalanabilirsin. Indirimli ürünler, cep telefonları vs vs.Hocam sence girmelimiyim yani kafam karıştı
4 leventİstanbul'da iyi prim kazanabilirsiniz yerine göre.
Tamamdır teşekkürler keşke olsa sevgilimSadece kazanırsın. En kötüsü tecrübe kazanırsın ve insanlarla iletişimin gelişir. Ailenede yük olmazsın. Sevgilin var mı bilemem ama en azından cebinde paranda olur. Bence kesinlikle dene derim. Birde onların çalışanlarına birsürü ayrıcalıkları vardır onlardanda faydalanabilirsin. Indirimli ürünler, cep telefonları vs vs.
Sen çalışmaya başla oda olur. Kadınlar güven ister. Ortalıkta boşta gezen erkek değil.4 levent
Tamamdır teşekkürler keşke olsa sevgilim![]()
Emniyet Evleri'nin oradaki bayi mi?4 levent
Hocam ben bayide çalışıcam ama orası aynımıdırBen SuperOnline bölümünde çalışmıştım. Evlere gidip internet bağlıyorduk. Tavsiye etmiyorum 2 ay zor dayanabildim. Lafta asgari ücret veriyorlar fakat çalışma saatleri o kadar belirsiz ki asgari ücretin altında maaş alıyorsunuz. Sabah 9'da başlıyordu iş akşam kaçta biterse ki bir kaç kere gece 10-11'lere sarkınca ve ne izin ne de herhangi bir ek ödeme alamayınca zaten istifa ettim çünkü asgari ücretin altında maaş alıyordum yani. Üstünden yıllar geçti hala tekrar çalışmak ister misiniz diye arıyorlar çünkü o şartlarda çalışacak eleman yok.
Bayi bir tık daha iyi olabilir en azından kapanış saati belli.Hocam ben bayide çalışıcam ama orası aynımıdır
Sanayi içindekiEmniyet Evleri'nin oradaki bayi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.