Turkcell'de işe girmek

chuivos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaşım 19. Yaşadığım şehirde üniversite okuyorum, hazır yaz gelmişken işe girmeyi düşünüyorum bayağıdır. Turkcell veya farklı telekomünikasyon şirketinde çalışmış arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var, çalışabileceğim bir yer olup olmadığına emin olmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yaşım 19. Yaşadığım şehirde üniversite okuyorum, hazır yaz gelmişken işe girmeyi düşünüyorum bayağıdır. Turkcell veya farklı telekomünikasyon şirketinde çalışmış arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var, çalışabileceğim bir yer olup olmadığına emin olmam lazım.
Müşteri hizmetleri olarak mı yoksa mağaza/şube de mi çalışacaksın aktif olarak?

Hangi pozisyonda gireceksiniz? Turkcell gibi şirketlerin yan hakları fena değildi bir zamanlar fakat 19 yaşında Lise mezunu kısmına olumlu bakmazlar muhtemelen. Halihazırda şu an okuduğunuz ve okumaya devam edeceğiniz için ileride full'den, part'a çekme konusu problem olabilir. Böyle şirketlerde gir-çık yapmak yerine Mavi gibi yan hakları yine güzel olan mağaza sektöründe diler part, diler full çalışmanı tavsiye edebilirim.

Müşteri hizmetleri olarak mı yoksa mağaza/şube de mi çalışacaksın aktif olarak?
Şubede çalışacağım.
Hangi pozisyonda gireceksiniz? Turkcell gibi şirketlerin yan hakları fena değildi bir zamanlar fakat 19 yaşında Lise mezunu kısmına olumlu bakmazlar muhtemelen. Halihazırda şu an okuduğunuz ve okumaya devam edeceğiniz için ileride full'den, part'a çekme konusu problem olabilir. Böyle şirketlerde gir-çık yapmak yerine Mavi gibi yan hakları yine güzel olan mağaza sektöründe diler part, diler full çalışmanı tavsiye edebilirim.
Referans var, o yüzden girme şansım yüksek. Yaz başından beri belki 30-40 yere başvurdum iş bulma sitelerinden, Mavi'den tutun DeFacto'ya. Bir tane geri dönüş olmadı malesef.

İş bulma sitesinden iş buldum diyenlere pek inancım yok. Aylar, yıllar sonra dönüş sağlanıyor. Bu gibi durumlarda en verimli yol genelde CV'ni alıp şube müdürlerine teslim etmek oluyor. Örneğin Mavi'nin X şubesi satış danışmanı arıyor, pat diye teslim ediyorsun.
CV de bıraktım bazı yerlere, nasıl bir kriter arıyorlar bilmiyorum tecrübeli tecrübesiz yazıyorlar, basit düzeyde Almanca C2 derecesinde İngilizce biliyorum hâlâ bunların kritere erişemedim inşallah erişiriz bi gün 😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı