Turkcell'de modem değiştirmek mümkün mü?

dusuncesiz19

Hectopat
Daha fazla  
Görselde yer aldığı gibi, Turkcell'in ZTE Zxhn H3600 fiber modemi var. Güzel ama artık eskisi gibi değil, çok ısınıyor ve çekim gücü de düşük. Bunu değiştirebilmemiz mümkün mü? Kendimiz çekim gücü yüksek modem alabilir miyiz? Uyumlu olabilir mi? Önerileriniz var mı?

Dosya Ekleri

• ZTE-ZXHN-H3600-Modem-Kurulumu_kapak-640x500.jpeg
    ZTE-ZXHN-H3600-Modem-Kurulumu_kapak-640x500.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 62
  • 3bd33e1ba589437f29d61f24f5800359.jpeg
    3bd33e1ba589437f29d61f24f5800359.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 35
Evet. Ben Superonline ile kendi cihazımı kullanıyorum. ONT cihazın ayrı bir model kullanıyorsan -ki H3600'de öyle zaten- aşağıdaki attığım yöntemle şifreni elde edebilirsin ama bazı bölgelerde Superonline kullandığın cihazın ID'sini aboneliğine kaydetme gibi ek engeller sunuyor. Bunu da alacağın routerın MAC ID klonlama ayarıyla Superonline'ın verdiği cihazın ID'sini yeni cihaza girince yüksek ihtimalle sorun çözülüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. Ben Superonline ile kendi cihazımı kullanıyorum. ONT cihazın ayrı bir model kullanıyorsan -ki H3600'de öyle zaten- aşağıdaki attığım yöntemle şifreni elde edebilirsin ama bazı bölgelerde Superonline kullandığın cihazın ID'sini aboneliğine kaydetme gibi ek engeller sunuyor. Bunu da alacağın routerın MAC ID klonlama ayarıyla Superonline'ın verdiği cihazın ID'sini yeni cihaza girince yüksek ihtimalle sorun çözülüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bende şu videoyu izledim tp-linkin ara yüzü bunun için daha uygun ama başka modemde alsak halledebiliriz demi bir sorun olmaz

bende şu videoyu izledim tp-linkin ara yüzü bunun için daha uygun ama başka modemde alsak halledebiliriz demi bir sorun olmaz

Bu yöntem sadece Keenetic cihazlarda var. Keenetic önermem şu an.

Yok bilmiyorum ne demek O, çekim gücü alanı yüksek fazla ısınmayan modem olsun yeter bu Turkcell'in modeminden kurtulmak istiyorum gölgelik bir yerde tutsam da bu sıcaklarda aşırı ısınıyor

OpenWRT, modemin içinde istediğinizi yapmanızı sağlayan bir yazılım ve sadece destekleyen modellere kurulabiliyor. Örnek olarak modem içine DNS ve DPI kuruo tüm cihazlarda sansürsüz internete erişebiliyorsunuz. Aşağıdaki attığım modelde OpenWRT desteği yok ama normal kullanım için güzeldir.

bunlar nasıl

OpenWRT, modemin içinde istediğinizi yapmanızı sağlayan bir yazılım ve sadece destekleyen modellere kurulabiliyor. Örnek olarak modem içine DNS ve DPI kuruo tüm cihazlarda sansürsüz internete erişebiliyorsunuz. Aşağıdaki attığım modelde OpenWRT desteği yok ama normal kullanım için güzeldir.

1000-2000 bandına öneriniz var mıdır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı