Turkcell'de telsiz kullanım vergisi ödemek

Bugün aptal telsiz kullanım vergisini ödemek için Turkcell'e gittim. Moderatörler telsiz kullanım ücreti diye düzenlemezse sevinirim. Çünkü bu yine devletimizin bizi nereden yolacağını düşünüp bulduğu bir zımbırtıdır.

Normalde bunu TL olarak yüklüyorsunuz ve oradan borcunuz ne kadarsa düşüyor. Görevliye 37 TL borcum için 40 TL yükleyelim oradan düşsün ya da sistemden direkt alabiliyorsanız öyle yapın dedim. Bakıp 35 TL isteyince ben sistemde öyle gördüğünü sandım ve ödedim. Çıktıktan sonra mobil uygulamadan bakınca 2 TL borcum kaldığını gördüm. Ya arkadaş belirtmeme rağmen niye beni uyarmıyorsun? Aşağılamak istemiyorum ama insan yaptığı işten hiç mi bir halt anlamaz? Şimdi işin yoksa 2 TL düşsün diye bir 35 TL daha ver.

Vodafone'a geçeceğimi hissedip trollediler galiba hainler.

Türk telekom depremdeki 27 saatlik kesinti için 15 milyon öderken Türkcell 75 dk ''yoğunluk'' nedeniyle 2 milyon lira ceza yedi.Tükcell in cezasını aynı oranla Türk telekoma vermeye kalksaydılar TT 30 milyon kadar ceza yerdi.Ama evet,dağ başında olmadığın sürece Türkcell kazıktır ama yinede kırsal arazide Türk telekom,vodafone falan hepsi fıslar,Türkcell kazığının hakkını verir.

Bugün aptal telsiz kullanım vergisini ödemek için Turkcell'e gittim. Moderatörler telsiz kullanım ücreti diye düzenlemezse sevinirim. Çünkü bu yine devletimizin bizi nereden yolacağını düşünüp bulduğu bir zımbırtıdır.

Normalde bunu TL olarak yüklüyorsunuz ve oradan borcunuz ne kadarsa düşüyor. Görevliye 37 TL borcum için 40 TL yükleyelim oradan düşsün ya da sistemden direkt alabiliyorsanız öyle yapın dedim. Bakıp 35 TL isteyince ben sistemde öyle gördüğünü sandım ve ödedim. Çıktıktan sonra mobil uygulamadan bakınca 2 TL borcum kaldığını gördüm. Ya arkadaş belirtmeme rağmen niye beni uyarmıyorsun? Aşağılamak istemiyorum ama insan yaptığı işten hiç mi bir halt anlamaz? Şimdi işin yoksa 2 TL düşsün diye bir 35 TL daha ver.

Vodafone'a geçeceğimi hissedip trollediler galiba hainler.
Bende bıktım. Hırsızlık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı