Turkcell'den NetSpeed'e geçmeli miyim?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Daha 1 ay öncesine kadar VDSL portu yoktu, aradığımda 75 Mbps internete kadar hız verebileceklerini söyledi NetSpeed. Altyapı kontrol ettiğim de sitelerde 80 Mbps yazıyor.
Şu an kullanmakta olduğum ve alalı 1-5 ay olmuştur. Turkcell Superonline ADSL 8 Mbps, ilk 6 ay 80 sonra ki aylar 89.90 TL ödeyeceğim. Babam Turkcell'i aradığında 1-2 ay içinde fiber gelecek diyorlar.
Sizce biraz bekleyip Turkcell'den fiber geçmek mi mantıklı yoksa NetSpeed geçip 75 Mbps paket mi mantıklı?
NetSpeed kullanan arkadaşlar memnun mu? Hızları gerçekten veriyorlar mi?

Screenshot_2020-08-17-01-36-57-326_com.android.chrome.jpg

IMG_20200817_110550.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet veya Millenicom'a bakabilirisin. NetSpeed'in kronik paket sorunu var oyun oynatmaz.

Hocam kullanmadan bence bu kadar büyük yorum yapmayın 9 yıldır 75Mbps VDSL kullanıyorum ilk günden beri belirtilen hız veriliyor. Ve CS:GO'da 50ping ile oynuyorum bakın VDSL ile ve bulunduğum yer Nevşehir. Bu arada öneririm. Teknik servisi iyi 3 dakika içinde ulaşabiliyorsun.

Hocam kullanmadan bence bu kadar büyük yorum yapmayın 9 yıldır 75Mbps VDSL kullanıyorum ilk günden beri belirtilen hız veriliyor. Ve CS:GO'da 50ping ile oynuyorum bakın VDSL ile ve bulunduğum yer Nevşehir. Bu arada öneririm. Teknik servisi iyi 3 dakika içinde ulaşabiliyorsun.

@Eryd

@Eryd

Birkaç kişide sorun oldu diye herkes de olacak değil. Herkes Türk Telekom'dan şikayetci olurken ben memnun'dum pingim 60'ı geçmezdi ve belirtilen hızı yine alırdım. Bence altyapı ile alakalı durum.

Birkaç kişide sorun oldu diye herkes de olacak değil. Herkes Türk Telekom'dan şikayetci olurken ben memnun'dum pingim 60'ı geçmezdi ve belirtilen hızı yine alırdım. Bence altyapı ile alakalı durum.

Daha bir sürü konu var. Benim arkadaşımda yaşadı o sorunu. Ping LoL'de 13 iken 30 oldu. Üstüne paket kaybı. Pingin 50'dir ama paket kaybı gösteren bir oyuna gir nasıl geziyor.

Daha bir sürü konu var. Benim arkadaşımda yaşadı o sorunu. Ping LoL'de 13 iken 30 oldu. Üstüne paket kaybı. Pingin 50'dir ama paket kaybı gösteren bir oyuna gir nasıl geziyor.

Hocam babamın Mali değil bende nasıl ise onu söylüyorum. CS:GO oynuyorum, PUBG oynuyorum LoL, oynuyorum, R6 oynuyorum sence bu oyunlardan birinde bile hissetmez miydim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı