Turkcell'e geçilmeli mi?

Turkcell de düşük pakete geçmene izin vermiyor ve yıllandıkça daha pahalı oluyor. Hazırkarta geç ve 1 yıl kullan. Sonra 1 yıl taahhütlü uygun fiyatlı faturalı kullan. Sonra 1 aylığına başka hatta geçerek süreci tekrar et. En uygun fiyatı böyle alırsın.

Hazır kart faturasız değil mi?

Ben de Türk Telekom'dan geçiş yapmıştım. Çok memnunum, geçilebilir.

Hepsi aynı b*k.

Faturalarımı düzenli ödemediğim için 35 lira açma kapama cezası kesmiş turkcell. Aradım silin bu yasal değil dedim. Süreç böyle işliyor dediler. Normalde geciken faturanın yasal faiz oranı en fazla %2 iken 35 lira ile ceza adı altında %75 (fatura 45 lira) gibi bir orana yükseltmiş oluyorlar. Yasal değil evime gelip para çalmakla aynı şey.

Ödemem, herkes kendi sürecini başlatıyorsa bende kendi sürecimi başlatıyorum ve hattımı taşıyorum dedim. Kalan ödenmemiş faturalarımı da öder miyim bakalım kendi başlattığım süreç buna nasıl karar vericek. Ne güzel memleket değil mi herkesin bir süreci var.

Ben kullandım Turkcell iyi çekiyordu ancak şehirde 16 Mbit'i geçemedim köyde ise 20 ile 85 arası görüyordum gayet hızlıydı ama Türk Telekom'a geçtim köyde çok iyi çekmese de memnunum sınırsız sosyal medya var.

Geçilir diyeceğim fakat konunun üzerinden 3 gün geçmiş umarım herhangi bir değişim olmamıştır :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı