Turkceyama.net güvenilir mi?

Çilekli Süt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce bir oyunun Türkçe yamasını indirdim. Kurmak için tıkladığımda bir CMD penceresi açıldı, bir takım kodlar geçti hızlıca önümden. Sonra da kapandı. Şu an oyun açılmıyor (oyunum orijinal), ama o önemli değil. Bilgisayarıma bir şey olmuş mudur?

Aslında indirdiğim her şeyi VirusTotal'de tarattım tek tek. Az önce de Windows'a tam tarama yaptırdım, temiz gözüküyor her şey. Ama yine de emin olamıyorum. İşlemcim şu an 60 derece falan ısınmış durumda, normalde en fazla 50-55 olurdu. Paranoyak mı davranıyorum?

Linki buraya bırakıyorum.

Her virüs programı virüsü bulak diye bir şey yok bunu da deyim.

A1 Türkçenizi tebrik ediyorum ilk olarak.

Kardeşim yama bedava değil mi oyun mu dedim ben Ali düzgün ol.
Her virüs programı virüsü bulak diye bir şey yok bunu da deyim.

Adam virüs kapmış olabilir miyim diyor ki bilmeden indirmiş. Her sorunun çözümü format tabiikide fakat daha kolay yol varken neden uğraşsın?

Hiçbir şekilde kalkmıyor offline taramada işe yaramayınca mecbur formatlamıştım ben.

Ah ah Türkçe yama yükleyeceğim diye bilgisayara virüs yükleyenler, bundan sonra yamayı kurmadan topluluğa sorun ve sağlam bir AV kullanın.

Güzel bir AV + Malwarebytes taraması ile bilgisayarı temizleyebilirsiniz gibi gözüküyor.

*AV önerilerim:
-Bitdefender (Fazla kaynak harcar)
-Kaspersky.

A1 türkçenizi tebrik ediyorum ilk olarak.

Adam virüs kapmış olabilir miyim diyor ki bilmeden indirmiş. Her sorunun çözümü format tabiikide fakat daha kolay yol varken neden uğraşsın?

Kardeşim 10 kişiye aynı anda yazıyorum ve yetişemiyorum cümle yanlışları olması normal konuyu başka yerlere getirme Kaspersky yerine notron daha güvenilir ve daha iyi fakat dediğim gibi her virüs programı virüsü bulacak diye bir şey yok bir de format öneriyorum cunku verilerini topluyor olabilir sonra ya tehdit ile para veya direkt satışa koyacak.

Cahillik bir yana sizi amma iyi keklemişler. Şaka ise komik, değilse daha komik.

Arkadaşım Norton daha iyi demen kişisel görüşün fakat onu önermemişsin bile. Format diye konuya atlaman yanlış bir şey. Çok gereksiz uğraş.

Bizim Türk milleti her bulduğu bedavayı kuruyor sonra virüs kapmış mıyım gibisinden soruyor arkadaş yüklemeden once nerdeydi aklın tek kişiye değil lafım genel cümle.

Efendim ben 264 MB'ye GTA 4 indirip Floxif.H virüsüne izin veriyorum hocam ne demek.

Senmi uğraşıyorsun adam uğraşıyor 2. ise herkes kendi önerisine saygı duymalı 3. ise sistem yöneticisiyim şu anda veri tabanında calışıyorum.

Merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim.

Açtığım dosya bir bat dosyasıymış.. az önce öğrendim. Bu galiba kötü bir şey

Kaspersky indirip taratıyorum hemen.. umarım çok geç değildir hiçbirşey için, biraz panikledim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…