Turkceyama.net güvenilir mi?

Çilekli Süt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce bir oyunun Türkçe yamasını indirdim. Kurmak için tıkladığımda bir CMD penceresi açıldı, bir takım kodlar geçti hızlıca önümden. Sonra da kapandı. Şu an oyun açılmıyor (oyunum orijinal), ama o önemli değil. Bilgisayarıma bir şey olmuş mudur?

Aslında indirdiğim her şeyi VirusTotal'de tarattım tek tek. Az önce de Windows'a tam tarama yaptırdım, temiz gözüküyor her şey. Ama yine de emin olamıyorum. İşlemcim şu an 60 derece falan ısınmış durumda, normalde en fazla 50-55 olurdu. Paranoyak mı davranıyorum?

Linki buraya bırakıyorum.

Arkadaşlar bu site çevirisi olmayan oyunların Türkçe yaması varmış gibi paylaşarak insanları cezbediyor ve setup dosyasına mining virüsleri yüklüyorlar. Bu dolandırıcılara kanmayın lütfen.

Merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim.

Açtığım dosya bir BAT dosyasıymış. Az önce öğrendim. Bu galiba kötü bir şey :(

Kaspersky indirip taratıyorum hemen. Umarım çok geç değildir hiçbir şey için, biraz panikledim şu an.

BAT dosyasının içindekileri bize atar mısınız? (text olarak buraya atın not defteri gibi atmayın)

Senmi uğraşıyorsun adam uğraşıyor 2. ise herkes kendi önerisine saygı duymalı 3. ise sistem yöneticisiyim şu anda veri tabanında çalışıyorum.

1- Boş uğraş derken arkadaşın yapacağı format uğraşı boş olur manasında demiştim.

2- Kendi önerime saygım var fakat galiba A1 Türkçeniz ile yanlış yazdınız. Sizin önerinize de saygı duyuyorum fakat siz Norton kullan demek yerine format dediniz direkt. Gereksiz ve cahilce bir şey.

3-
indir.jpg

Senmi uğraşıyorsun adam uğraşıyor 2. ise herkes kendi önerisine saygı duymalı 3. ise sistem yöneticisiyim şu anda veri tabanında calışıyorum.
Ooof ooof adam zaten önerine saygı duyuyor, belki kullanıcının önemli dosyaları var belki format atmaya vakti yok zira format yapılacak en son seçenektir. Bu arada Türkiye gibi bir ülkede durmadan insanların dataları leak ediliyor ayrıca Kaspesky gibi bir firma neden insanları verilerini satmakla tehdit etsin ki etmez de.

Buradan indirin bir dahakine.

@Çilekli Süt deneme sürümü başlatın satın almanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı