Turkiyeresellers.com telafi ödemesi yapmıyor

Hakan94

Hectopat
Merhaba Turkiyeresellers.com sitesinden 1 sene garantili Instagram takipçi aldım ve takipçiler çok düştü. Takipçide 1 sene telafi hakkı var denildi. Telafi yapmıyor firma ”siparişi bari iptal edin” diyorum, kısmı tamamlandı yapıyor. Aklımda ödemenin bir kısmini iptal edip kalan takipçi de garanti kapsamından çıkarıyor. Bir de paramı çekmeme izin vermiyor. Savcılığa şikayetçi olacağım. CİMER'e de yazayım mı?

Uygulamanın kullanım politikasını ihlal ederek satın aldığın takipçiler için savcılık ne yapsın? Parayı ödeyip hizmeti vermeseler dolandırıldığın için bir şeyler yaparsın da bu söylediklerini savcılığa nasıl ispat edeceksin tam olarak?

Arkadaşlar, bu olayın yasalara uygun olmadığını düşünmüyorum çünkü Instagram'lık bir olay yok. Mesele para ödüyorsun ve firma mağdur ediyor, paranın bir kısmını ödüyor ve o parayı da paneli ekliyor, çekmeye izin vermiyor. Bu, bence dolandırıcılığa girer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'a göre illegal ama yasalara göre değil.
Sahte takipçi elde etmek Instagram politikalarına aykırı bir durum. Instagram bunu tespit ettiğinde ilgili hesaplara yaptırım uygular. Bu da bu işi yasadışı yapar. Ayrıca en başta alınan hizmetin vergisi devlete ödeniyor mu? Bu işi yapan kuruluş nedir kayıtlı mıdır vergi numarası var mı? Fatura kesiyor mu? Hepsi koca bir hayır.

Sahte takipçi elde etmek Instagram politikalarına aykırı bir durum. Instagram bunu tespit ettiğinde ilgili hesaplara yaptırım uygular. Bu da bu işi yasadışı yapar. Ayrıca en başta alınan hizmetin vergisi devlete ödeniyor mu? Bu işi yapan kuruluş nedir kayıtlı mıdır vergi numarası var mı? Fatura kesiyor mu? Hepsi koca bir hayır.
Yasal olmasa Sanal POS servisleri hizmet vermez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı