Bence almanı tavsiye etmem çünkü yıllar önce bir dükkanımız vardı babamlar buraya TurkNet bağlattı hikayeyi tam hatırlamıyorum ama TurkNet'le çok uğraştılar bence Türk Telekom'a gir ve kafan rahat etsin.
Türk Telekom kadar berbat firma görmedim, annem 2 yıl önce Tivibu ve 35Mbps internetli paket almıştı 2 yıl tahahütü var demişlerdi, geçen ay eskiye göre 60 lira fazla fatura istediler diye başka firmaya geçti, iptal başvurusu yapılmıştı, 2 gün sonrasında Tivibu'nun 2 yıl daha sözleşmesi var deyip 1300 lira bedel istemişlerdi.
Peki isterseniz para verip tekrardan geçebilecek misiniz bu hıza? Ben Antalya Manavgat'tayım buraya daha gelmedi. Muratpaşa'da var ama altyapıları. Buraya gelirse uçarak geçerim.
Peki isterseniz para verip tekrardan geçebilecek misiniz bu hıza? Ben Antalya Manavgat'tayım buraya daha gelmedi. Muratpaşa'da var ama altyapıları. Buraya gelirse uçarak geçerim.
Evet bu fiyatlara geçebilirim. Bu arada gecmeyi dusunursen JKV19LY68YRL kodu ile 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanabiliriz. Aşağıdaki linkten altyapını sorgulayabilirsin.
Evet bu fiyatlara geçebilirim. Bu arada gecmeyi dusunursen JKV19LY68YRL kodu ile 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanabiliriz. Aşağıdaki linkten altyapını sorgulayabilirsin.
Fiber kullanıcılarına 7/24 müşteri desteği var zaten. ADSL, VDSL kullanıcıları sorun yaşadığında yardımcı olabilecek bir muhattap bulamıyor. Fiber altyapı varsa TurkNet tercih edebilirsiniz. Fiber altyapı yoksa ve müşteri temsilcisi olan bir ISS arıyorsanız başka firmalara bakın. Sorun yaşamanız durumunda çok başınız çok ağrır bu ISS'de.