TurkNet 100 veya 200 Mbps internet alınır mı?

TurkNet'de VDSL altyapısı ile maksimum 100 download, 8 upload hız verilebiliyor.

Türk Telekom FTTH altyapısı üzerinden de hizmet alınabiliyor, bilgi olarak ekleyelim.

TurkNet'in kendi fiberi geldiyse uygun fiyata 1 Gbps hız bile alabilirsiniz. Düşünmeden alın derim.

Bence almanı tavsiye etmem çünkü yıllar önce bir dükkanımız vardı babamlar buraya TurkNet bağlattı hikayeyi tam hatırlamıyorum ama TurkNet'le çok uğraştılar bence Türk Telekom'a gir ve kafan rahat etsin.

Türk Telekom kadar berbat firma görmedim, annem 2 yıl önce Tivibu ve 35Mbps internetli paket almıştı 2 yıl tahahütü var demişlerdi, geçen ay eskiye göre 60 lira fazla fatura istediler diye başka firmaya geçti, iptal başvurusu yapılmıştı, 2 gün sonrasında Tivibu'nun 2 yıl daha sözleşmesi var deyip 1300 lira bedel istemişlerdi.

Hazırda TürkNet kullanıcısı olup fibere dahil edildiğim için 85TL'ye 6ay deneme hızı alıyorum. Sonrasında 100Mbps hızı aynı fiyattan alacağım.
Peki isterseniz para verip tekrardan geçebilecek misiniz bu hıza? Ben Antalya Manavgat'tayım buraya daha gelmedi. Muratpaşa'da var ama altyapıları. Buraya gelirse uçarak geçerim.

Peki isterseniz para verip tekrardan geçebilecek misiniz bu hıza? Ben Antalya Manavgat'tayım buraya daha gelmedi. Muratpaşa'da var ama altyapıları. Buraya gelirse uçarak geçerim.

Evet bu fiyatlara geçebilirim. Bu arada gecmeyi dusunursen JKV19LY68YRL kodu ile 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanabiliriz. Aşağıdaki linkten altyapını sorgulayabilirsin.

TürkNet altyapı sorgulama

Dosya Ekleri

• gigafibertarife.png
    gigafibertarife.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 76
Evet bu fiyatlara geçebilirim. Bu arada gecmeyi dusunursen JKV19LY68YRL kodu ile 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanabiliriz. Aşağıdaki linkten altyapını sorgulayabilirsin.

Tamam geçecek olursam bu kod ile geçerim. Babamı ikna etmeye çalışıyorum. Taahütümüz nisan gibi bitecek galiba.

Fiber kullanıcılarına 7/24 müşteri desteği var zaten. ADSL, VDSL kullanıcıları sorun yaşadığında yardımcı olabilecek bir muhattap bulamıyor. Fiber altyapı varsa TurkNet tercih edebilirsiniz. Fiber altyapı yoksa ve müşteri temsilcisi olan bir ISS arıyorsanız başka firmalara bakın. Sorun yaşamanız durumunda çok başınız çok ağrır bu ISS'de.

Dostum kodunu kullanarak başvurumuzu oluşturdum. Ama e-posta ile başvuru kağıtlarınız yollanacak dediler. Bana hiçbir şey gelmedi akşamı bekleyeceğim.

Evet bu fiyatlara geçebilirim.Bu arda gecmeyi dusunursen JKV19LY68YRL kodu ile 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanabiliriz.

Dostum kodunu kullanarak başvurumuzu oluşturdum. Ama e-posta ile başvuru kağıtlarınız yollanacak dediler. Bana hiçbir şey gelmedi akşamı bekleyeceğim.
Hayirli olsun dostum. Yeni aboneleri bekletmezler genelde, hazir olduğunda hemen göndereceklerdir. Umarim bekledigin hizmeti alabilirsin. 👍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı