TurkNet 2.4 GHz'de yavaş hız

Utku1351

Centipat
Daha fazla  
TurkNet 100 Mbps internet kullanıyorum bilgisayardan 2.4 GHz ile bağlanıyorum. internet hızı bazen 50 Mbps de kilitleniyor, bazen de 85 90 civarı veriyor, bazen de yüksek hızları çıkıp geri düşüyor. artık kafayı yiyeceğim ne yaparsam yapayım düzelmiyor. mesela daha yeni 85 Mbps alıyordum şu an 50'yi geçmiyor. modem markası bu ZXHN H298A V1.0. 2.4 GHz'de yapabileceğim tüm seçenekleri denedim, tüm kanalları denedim 40 MHz'ye aldım olmuyor yine. bazen 40 MHz'de 100'ünde üstüne çıkıyor ama bir süre kullandıktan sonra yine düşüyor modeme 1 duvar uzaktayım o duvarında dibindeyim telefondan da 2.4 bağlanıp modemin yanına gidiyorum bu sefer daha az veriyor yardımcı olursanız sevinirim. (Ethernet'le bağlantı yapamam)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şekilde kablolu bağlantı yapıp denemeniz lazım. Sorun TurkNet kaynaklı mı modem / bilgisayar kaynaklı mı anca böyle öğrenebilirsiniz. Eğer TurkNet kaynaklı ise zaten sizin yapabileceğiniz bir şey yok diğer durumda modeminizi değiştirmeniz gerekir.

Ya bu moderatörlere çok kötü şeyler söylicemde neyse başlık normalde

2.4 GHz'de yavaş hız​

Bu ne var bu başlıkta anlamıyorum yok neymiş Lütfen birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayınız bana böyle uyarı veriyorlar zaten sinirliyim neyse kablolu bağlantıyla hız testi denedim stabil bir şekilde 100 Mbps üstü alabiliyorum pingde de ciddi bir düşüş oluyor ama maalesef Ethernet'le bağlantı yapamam.

Sorun TurkNet kaynaklı olamaz. Modem performansı bu kadar. Farklı bir Wi-Fi kanalı deneyebilirisniz.

Sorun TurkNet'te değil zaten moderatörler başlığı değiştirmiş öyle yazmadım ben normalde.

Ya bu moderatörlere çok kötü şeyler söylicemde neyse başlık normalde

2.4 GHz'de yavaş hız​

Bu ne var bu başlıkta anlamıyorum yok neymiş Lütfen birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayınız bana böyle uyarı veriyorlar zaten sinirliyim neyse kablolu bağlantıyla hız testi denedim stabil bir şekilde 100 Mbps üstü alabiliyorum pingde de ciddi bir düşüş oluyor ama maalesef Ethernet'le bağlantı yapamam.

Sorun TurkNet'te değil zaten moderatörler başlığı değiştirmiş öyle yazmadım ben normalde.
Maalesef o konuda bize ceza yağdırıp kendileri hiç dikkat etmiyor. Yeni bir modem almak dışında pek seçenek yok maalesef bu durumda. Bir ihtimal sinyal güçlendiric ile biraz sorunu çözebilirsiniz ama kesim çözüm yeni bir modem veya router.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı