TurkNet 2 aydır internet vermiyor

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet kullanıcısıyım, 1 Gbps'e kadar internet alabiliyorum. Ama şu 2 aydır internetim bu şekilde.

1704486073004.png

Valorant'ta paket kayıpları, FC 24 de bağlantı kopmaları, herhangi bir şey indirmeye çalıştığında normalden çok çok yavaş inmesi, geceleri internetin kesilmesi, 2 aydır böyle. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bize "bulunduğunuz yerde arıza var anlayışınız için teşekkürler" diyor. Ama bu arıza 2 aydır devam ediyor. Bu interneti kullanamayacaksam neden para veriyorum?

Arıza varsa yapacak bir şey yok düzeltmelerini bekleyeceksin. Ayrıca konu dışı olacak ama kaç TL ödüyorsunuz?

Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bize "bulunduğunuz yerde arıza var anlayışınız için teşekkürler" diyor. Ama bu arıza 2 aydır devam ediyor. Bu interneti kullanamayacaksam neden para veriyorum?
Yarın tekrar müşteri hizmetlerini arıyorsun tekrar aynı cevabı verirlerse diyorsun ki; o zaman faturada indirim yapın sonuçta 2 aydır ödediğim fiyatın %10 seviyesinde internet kullanıyorum fiyatta yarı yarıya ya da daha üst bir indirim istiyorum diyeceksin. Yapmıyorsalar interneti kapattır cayma bedeli ödemeyeceğini söyle. Eğer ödemek zorundasınız derseler tamam ben en iyisi dosyayı avukatıma vereyim tüketici mahkemesinde görüşelim deyip telefonu kapatıyorsun ve konuşmanın gününü ve saatini not edip ücretsiz olan tüketici mahkemesine başvuruyorsun sorun böylece bir kaç ayda çözülüyor.

Arıza varsa yapacak bir şey yok düzeltmelerini bekleyeceksin. Ayrıca konu dışı olacak ama kaç TL ödüyorsunuz?

Bu yan hesabım TurkNet'in sitesine giremedim mobil veri açtım anca girebildim :D 300 TL.

Yarın tekrar müşteri hizmetlerini arıyorsun tekrar aynı cevabı verirlerse diyorsun ki; o zaman faturada indirim yapın sonuçta 2 aydır ödediğim fiyatın %10 seviyesinde internet kullanıyorum fiyatta yarı yarıya ya da daha üst bir indirim istiyorum diyeceksin. Yapmıyorsalar interneti kapattır cayma bedeli ödemeyeceğini söyle. Eğer ödemek zorundasınız derseler tamam ben en iyisi dosyayı avukatıma vereyim tüketici mahkemesinde görüşelim deyip telefonu kapatıyorsun ve konuşmanın gününü ve saatini not edip ücretsiz olan tüketici mahkemesine başvuruyorsun sorun böylece birkaç ayda çözülüyor.

Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sorun o zaten otomatik bot var konuşuyor konuşuyor sonra otomatik arama kapanıyor.

Abone başvurusu için aradım açan kadına dedim ki "beni müşteri hizmetlerine bağlar mısın bağlanıyorum" dedim. Tamam deyip beni ana menü kısmına attı :) bot konuştu ve yine kapandı.

Yine en mantıklısı yetkilileri arayıp bana 100 Mbps internet veriyorsunuz o zaman 100 Mbps fiyatı alın demen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı