TurkNet alınır mı?

Gerdrad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda internet taahhüdüm bitiyor. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı? Altyapım 100 Mbps destekliyor.

Merhaba yakın zamanda internet taahhüdüm bitiyor. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı? Altyapım 100 Mbps destekliyor.

Kendisini 3 ay kadar kullanmıştım. Hem abone olmak hem aboneliği iptal ettirmek kolaydı. Ayrıca abonelik iptali sonrası 1 hafta kadar daha internet sağlamaya devam etmişlerdi. Kullandığım süre boyunca da bir sorun yaşamadım. Zaten bölgemdeki TT altyapısı iyi durumdaydı.

Yani daha ucuza aynı hızı veren bir yer bulduysanız ordan alın, hepsi aynı altyapıyı kullanıyor zaten VDSL için. Ben kullanıyorum TurkNet sorun yok 1 yıldır fakat son 1 haftadır bazı günler akşam 9-10 arası saatlerde ping çıkma sorunu yaşadım, onun dışında bir şey görmedim.

Ben yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Bu süre zarfında da hepi topu 5 kere kesinti ya yaşadım ya yaşamadım. Bir ara zamlar yüzünden çok karalandı, lakin şuan aynı fiyata daha iyi hizmet veriyor benim şahsi fikrim. Ben şuan 239.99 a 1Gbps kullanıyorum. Öncesinde TTelekom kullanıyordum, allah bir daha düşürmesin.

Turknet tavsiye ederim. 2-3 yıldır kullanıyorum
JNL10XN89EJY

Arkadaşını getir kampanyası var. Karşılıklı indirim kazaniyoruz

Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kurulum ücreti veya modem ücreti gibi herhangi bir ücret alınıyor mu? Ne kadar sürede geçiş yapabilirim. Binama döşenen altyapı bildiğim kadarıyla Türk Telekom fiber altyapısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı