TurkNet alınır mı?

FrostTheMedic

Decapat
Daha fazla  
Müşteri hizmetleriyle konuştum, 499 TL - 1000MBPS paket (altyapımız varmış binada) siz önceden kullandınız mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Daha önce hiç çekmiyor almayın diyen birkaç kişi olmuştu da. Ayrıca Ethernet ile bağlayacağım.

Yaklaşık bir sene önce benim sokağıma GigaFiber altyapısı geldi. O zaman geçtim TurkNet'e ve çok memnunum dedikleri gibi internet hızım 1000MBPS ve en fazla 800 Mbps'ye düşüyor. Genel olarak GigaFiber altyapın varsa kesinlikle al.

Müşteri hizmetleriyle konuştum, 499 TL - 1000MBPS paket (altyapımız varmış binada) siz önceden kullandınız mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Daha önce hiç çekmiyor almayın diyen birkaç kişi olmuştu da. Ayrıca Ethernet ile bağlayacağım.
Ben 2 senedir turknet kullanıcısıyım bana 100bmps sağlıyor gayet memnunum. Eğer 1 yıl garanti kullanacaksan da yıllık peşin ödeme şansı da sunuyor tavsiye ederim.

Upload ve download 1000 veriyor bence bunlara önem veriyorsan değer ama ben oyunlarda niyeyse öbür arkadaşlarımdan daha çok ping alıyorum ping konusunda biraz sıkıntılı oda aşırı bir ping değil öneririrm.

Bugün kurulumu yaptırdım, Ethernet ile 900-900 civarı alıyorum, Wi-Fi'de ise 20-20 geliyor ama oda adaptörümden kaynaklı olabilir (mobilde 200-200 geliyor) teşekkürler yanıtlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı