TurkNet altyapı sorgulamada 70 Mbps gözükmüyor

Flexxı

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mekatronik teknikeri
Merhaba dostlar, size bir sorum olacaktı. Bu aralar ISS değiştirmeyi düşüyorum. Çevremdeki kişiler TurkNet önerdi. Ben de bunun üzerine TurkNet müşteri hizmetleri aradım ve altyapımın en fazla 9 Mbps destekleğini söylediler. Zaten şu an aldığım hız 16 Mbps. Zaten sonra Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım, altyapımın en fazla 70 Mbps desteklediğini söylediler. Hatta bunun üzerine 1-2 ISS'yi aradım, onlar da 70 Mbps dedi falan dedi. Yani kısacası ben bu TurkNet'te nasıl 70 Mbps alabilirim? Acaba yardımcı olursanız sevinirim.
 
TurkNet VDSL paketine geçtiğinizde zaten altyapınız maks kaç destekliyorsa onu alırsınız, kimin ne dediğinin bir önemi yok yani.
 
Aynı sorun Turknet'e geçmek isteyenler tarafından çok dile getiriliyor. Sorgulamada Turknet boş port olmadığı için o hızı gösteriyordur bence. ADSL'e geçtikten sonra VDSL için boş port olduğunda direkt geçebilirsin.
 
Aynı sorun TurkNet'e geçmek isteyenler tarafından çok dile getiriliyor. Sorgulamada TurkNet boş port olmadığı için o hızı gösteriyordur bence. ADSL'e geçtikten sonra VDSL için boş port olduğunda direkt geçebilirsin.

Şu an modem arayüzden sorguladığımda bağlı olduğum DSL modülasyon türü VDSL2.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı