Trisilf Decapat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 TurkNet'e geçtim ama altyapımı yaptırmadılar internet üzeri geçiş yaptılar. Acaba bir altyapı yaptırabilir miyim ve kaç liraya yaptırabilirim?
TurkNet'e geçtim ama altyapımı yaptırmadılar internet üzeri geçiş yaptılar. Acaba bir altyapı yaptırabilir miyim ve kaç liraya yaptırabilirim?
ÜberSonic Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 511 3 Şubat 2022 #2 Trisilf dedi: TurkNet'e geçtim ama altyapımı yaptırmadılar internet üzeri geçiş yaptılar. Acaba bir altyapı yaptırabilir miyim ve kaç liraya yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... TurkNet'in GigaFiber Altyapısından bahsediyorsanız, onlar kendileri karar veriyorlar nereye yapacaklarını. Forumdaki Müşteri hizmetlerine adres bilgilerinizi verip sizin bulunduğunuz bölge için altyapı planlamaları var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Trisilf dedi: TurkNet'e geçtim ama altyapımı yaptırmadılar internet üzeri geçiş yaptılar. Acaba bir altyapı yaptırabilir miyim ve kaç liraya yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... TurkNet'in GigaFiber Altyapısından bahsediyorsanız, onlar kendileri karar veriyorlar nereye yapacaklarını. Forumdaki Müşteri hizmetlerine adres bilgilerinizi verip sizin bulunduğunuz bölge için altyapı planlamaları var mı yok mu öğrenebilirsiniz.
KS KS Trisilf Decapat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Sorunumu düzelttim teşekkür ederim Artı 0 Eksi