TurkNet Bağlantı Problemi

Birkaç gündür ADSL'e düşürmüştüm paketimi ve ulaşabiliyordum internete. Bugün tekrar VDSL'e geçeyim dedim. Geçmem 10 dk sürdü ve gayet alıyorum o hızları. Sanırım benim olay biraz Türk (%45) Telekom ile ilgiliymiş. Normalde 12Mbps gözüken maksimum hız da 78Mbps oldu VDSL'de.

Kuzenimde de başvururken sitede 10₺ farkla 75 Mbps alabileceği yazıyordu. Şu an 35 Mbps paket kullanıyor. Hizmet değişikliği kısmında 16 Mbps aynı fiyata sunuluyor. Destek kaydı açmadım, DH forumdan yazdım cevap bekliyorum.

@Pirateinthesky Az önce tekrar yükselttim. 80Mbps gibi bir şey veriyorlar. 8Mbps de upload var, TT sağ olsun Yükseltme işlemleri 5-10 dk falan sürüyor, şaşırtıcı.
Normalde 3 gün diyorlar, ben 35'ten 50'ye yükselttim akşam üstü. Gece işlem tamamlandı diye mesaj geldi. Bu arada evet, ben de 8 alıyorum. TT keşke kalıcı olarak yapsa bunu.

@Pirateinthesky Az önce tekrar yükselttim. 80Mbps gibi bir şey veriyorlar. 8Mbps de upload var, TT sağ olsun Yükseltme işlemleri 5-10 dk falan sürüyor, şaşırtıcı.
Hız yükselttim derken paketten mi bahsediyorsunuz? Bir de paket değiştirince direk yeni paketin hızı ve faturası mı geliyor yoksa bir dahaki aya mı aktif oluyor yeni paket?

@Hakan20 Evet, paket yükseltme. Başta ADSL 16Mbps paketten 35Mbps yaptım, ardından 75Mbps. Hepsi toplasan 10-15 dk falan sürdü. Sıkıntısız kullanıyorum Fiyatlar hakkında fikrim yok, ulaşabilirsem sorarım bi' ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…