Turknet bağlantı sağlanmıyor

seling272

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Turknete yeni abone oldum internetim kullanıma açıldı olarak gözüküyor daha bugün apartmana çektirdik ama sinyal alamadık. Modem arayüzüne girdiğimizde down olarak gözüküyor acaba çekilen kabloda mı hata oldu diye düşündük çünkü bi ara aktivasyon yazısı çıktı tekrar down oldu. Turknet'ide aradık ama malum insanla muhattap olamıyoruz. Teleksekreterden arıza talebi aldılar sadece.
Sizce ne olabilir sorun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim gelen ekip kabloları bağlarken zaten elinde ki cihazla bakıp var olup olmadığını söylemeli benim belgelerim ellerini ulaşır ulaşmaz kullanmaya başladım.Sen bir teknik destek kaydı bırak çözerler problemini.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı