TurkNet "Bize verdiğiniz adreste başka bir TurkNet internet hizmeti daha kullanılıyor." hatası

ORÇUN000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
TurkNet'e geçmeyi düşündüğüm için kendi sayfasından altyapı sorgulaması yaptım ve karşıma bir hata çıktı. 7 yıldır Superonline kullanıyorum ama fiyatı aldığım internete oranlar çok kötü olduğu için TurkNet'e geçmek istedim ama adresimde şu anda TurkNet kullanılıyor gösteriyor. Müşteri hizmetlerini aradım bu konu için mail atmamı istiyorlar, mail atınca da müşteri hizmetlerini arayın diyor. Ben bundan hiçbir şey anlamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

1612111600343.png

1612111600343.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım öyle değildir fakat başka biri sizin dairenizin kapı numarasıyla farklı dairede hizmet alıyor olabilir. Bilgi de yanlış girilmiş olabilir. Bu konu hakkında direkt bilgi almak için büyük sarı forumda TurkNetDestek hesabına konuyu detaylı bir şekilde anlatan bir özel mesaj atın, kendisi ilgilenecektir.

Netspeed'in sitesinde sorgulayınca ne çıkıyor bu arada?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı