Turknet çok düşük internet hızı

Gökhan Özer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın bir zamanda eski kullandığım İSS ADSL hizmetinden Turknet VDSL'e geçiş yaptım. İlk geçişim sırasında VDSL'den 3 Mbps sabit 25 ms alıyordum sonrasında açtığım arıza kaydı vs durum 5 Mbps sabit ve 7 ms'e getirildi. Fakat son 5 gündür hızım 0.10 Mbps ve muhatap oldugum Turknet müşteri hizmetleri bile sadece arıza kaydı bırakın dönerler diyor. 1 hafta olacak neredeyse hiçbir şekilde dönüş olmadı. 5 gündür interneti kullanamıyoruz. SNR Margin değerlerime baktığımda 4 gösteriyor bu kısımda benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Yoksa sorun bizde değil de Turknet'te midir? Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar türknet ile ilgili birçok şikayet var.Beklemenizi öneririm onun dışında yapacak pek birşeyiniz yok.

@fast motion adsl 8 mbps paketim vardı 6.70 gibi birşey alıyordum dediğiniz gibi vdsl geçiş yaptım fakat en fazla 6 en az 0.10 arasında gidip geliyor sürekli video izlerken kalite den anlasılıyor 720 144 gelip gidiyor.

@fast motion adsl 8 mbps paketim vardı 6.70 gibi birşey alıyordum dediğiniz gibi vdsl geçiş yaptım fakat en fazla 6 en az 0.10 arasında gidip geliyor sürekli video izlerken kalite den anlasılıyor 720 144 gelip gidiyor.
Adsl kullanıcılarına yapa önerilmez bir hata yapmışsınız, tekrar VAE altyapısı talebinde bulunabiliyorsanız bulunun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00