TurkNet DSL bağlantısı yok

AlpVatansever

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1.5 gündür internete erişemiyorum. Herhangi bir cihazla bağlandığında DSL bağlantısı yok hatası veriyor. Birçok kez sıfırladım, işe yaramadı. İnternet ve DSL ışığı yanmıyor. Sizce sorun ne olabilir? TurkNet kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ki kurtuldum bunlardan, evet iyi fiyata verebilecekleri son hızı veriyorlar ama ne hizmetleri iyi ne de sorun çözme hızları. Aşırı derecede kopma yaşamaya başlamıştım, geçen gün aradılar paket 120 TL olacak sizi Port 1’e geçireceğiz gibi şeyler söylediler. Direkt iptal ettim, SOL’e başvurdum ertesi gün gelip bağladılar mis gibi de kullanıyorum.
Arayın diyeceğim müşteri hizmetleri yok, destek kaydı tek çare. TT altyapısı ise zaten müdahale hızları berbat ötesi.

Desteğe danışmalısınız burada teknik destek verecek kimse yok.

Ne alakası var, burada ISS'de çalışmış olan birisi olamaz mı?

Neyse, dostum sana verdikleri ID şifre ile daha önce internete bağlandın mı, eğer ilk kurulumsa verdikleri ID şifre hatalı olabilir. Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı. Eğer ilk kurulum değilse internet nasıl gitti?

Ne alakası var, burada ISS'de çalışmış olan birisi olamaz mı?

Neyse, dostum sana verdikleri ID şifre ile daha önce internete bağlandın mı, eğer ilk kurulumsa verdikleri ID şifre hatalı olabilir. Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı. Eğer ilk kurulum değilse internet nasıl gitti?
Yaklaşık 1 yıldır sıkıntısız kullandım. Aynı ID şifreyle. İnternet durup dururken gitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı