TurkNet DSL ışığı yanmıyor

melihscofield0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 12400F
Gigabyte H610M H
2X16 Gskill 3200 mhz ram
zotac gaming rtx5060
Crucial 500 Gb M2 SSD
Crucial BX500 Sata SSD
WD 2TB HDD
Meslek
Özel Sektör/ Ücretli
Herkese merhaba, arkadaşlar. 6 gün önce 23:30 gibi ansızın internet gitti. Ben de pek aldırmadım ve uyudum sonrasında. Basit bir arızadır sabaha kalmaz halledilir dedim ve 6 gündür sorun halledilemedi. O gecenin sabahında destek kaydı açtım ve o günden beri duyduğum tek cumle genel arıza var bölgede deniliyor ve başka hiçbir şey söylenmiyor. TTNET ekiplerine ilettik şu saatte halledilecek diye diye 1 hafta oldu. Cidden TurkNet TTNET üzerinde yeteri baskıyı bence kuramıyor ve sağlayıcı değiştirme aşamasına geldim. Depremden dolayı genel arızalar vardı Malatya'da fakat kablo arızası gibi şeylerdi bunlar. Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Sizce ne yapmalıyım?

@TurkNet Destek Ayşegül

Son düzenleme:
Merhaba, destek kaydınızın numarasını yazabilir misiniz?

65747003

Ayşegül hanım cidden bıktık. TTNET ekipleri gelmedi ve gelmiyor. Bölgede TurkNet'in söylemesine göre 15 kişi kullanamıyormuş şu an. Siz bu kişileri nereden biliyorsunuz? Sizin müşteriniz değilse nasıl görüyorsunuz? TTNET çağrı merkezi herkes kendi müşterisini görüntüleyebilir diyor. En son destek kaydında depremden dolayı uzuyor denildi ama Malatya'da hep böyle TTNET. Bari siz çözüm bulun o ekipleri siz getirin gerekirse. Zaten Superonline başvuru yaptım. Onlar Port kutusuna baktığında bu sorun düzelirse aboneliği sonlandıracağım

Hizmetinizi kontrol ettiğimde 26/07/2023 tarihine kadar hattınızda genel arıza bilgisi bulunuyor. Öngörülen süre içerisinde ekipler çalışmaları tamamlayacaklardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…