TurkNet düşük hız ve upload

Arda Türker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben TurkNet internet kullanıcısıyım ve 8.11.2023 tarihinden beri internet hizmeti alıyorum. İnterneti aktif ettiğimde, şu anki hız testinde 100 megabit hız alması gerekirken, 25 ile 15 megabit arası bir hız alıyorum. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Daha önce bu sorunu yaşayan birçok kişi var ve çoğu yöntemi denedim ama etkili olmadı.

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-09_223012357.png
    resim_2023-11-09_223012357.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 57
Müşteri hizmetlerini arasana.

Bence Müşteri hizmetlerinin pek yardımı olmaz çünkü 100 Mbps internet şu anda verilmiş olarak gözüküyor başkaları da bu durumu çok yaşadı ve sürekli geçiştiriyorlar biz size bu internet paketini veriyoruz diye ama aslında olan hız testinde 10 Mbps olarak gözükmesi ilgileneceklerini pek düşünmüyorum ama sonra arayıp soracağım.

Bence Müşteri hizmetlerinin pek yardımı olmaz çünkü 100 Mbps internet şu anda verilmiş olarak gözüküyor başkaları da bu durumu çok yaşadı ve sürekli geçiştiriyorlar biz size bu internet paketini veriyoruz diye ama aslında olan hız testinde 10 Mbps olarak gözükmesi ilgileneceklerini pek düşünmüyorum ama sonra arayıp soracağım.
Önce bi ara onlar ne diyor. Sonra burdan bakalım. Bazen ordan düzeltebiliyorlar.

Birde altyapın ne kaldırıyor?

SS atarmısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı