TurkNet Esenler/Fevzi Çakmak Mahallesi'ne GigaFiber hizmeti gelecek mi?

wSaLvadoR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
TurkNet kullanmaktayım ve şu anda 50/8 internet hizmeti alıyorum ve bu uzun zamandır böyle. 2-3 yıl önce ilk VDSL geldiğinde hattım 100-120 Mbps'lere kadar desteklemekteydi fakat şu an 50'lerde geziniyorum. İstanbul/Esenler Fevzi Çakmak adresindeyim. İlk VDSL gelen yerlerden olmasına rağmen halen nasıl GigaFiber hizmeti gelmedi merak ediyorum. GigaFiber istiyorum sitenizden kayıt oluşturdum hatta benimle birlikte üst sokağımda oturan 5-6 kişi daha oluşturdu. Umarım bir an önce gelir. Acaba planlarınız arasında var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzun lafın kısası hala şans işi hizmet alıyoruz. Kuruluma farklı taşeron geliyor arızaya farklı. Arıza ekibi fiber kablonun dandik olduğunu daha kalitelisini almam gerektiğini söyledi (kablo Atlantis Net diye bir firmanın malı). Bende dedim siz yapsanıza madem bozuk iş yapıyorlar diye, sözleşmeye göre minimum gereksinimlere göre malzeme alıyorlarmış. Örnek: CAT6 fakat saf bakır değil. Neyse sağlam uç takıp vurarak test ettiler kırılmadı. Hız için soru sorduğumda bölgesel arıza var dediler. Şimdi problem şu: Ben niye saha ekibinden bölgesel arıza alıyorum da Online işlemlerden bu bilgiyi alamıyorum? Birisinden birisi yalan söylüyor ya da koordinasyon eksikliği var. İşsiz olduğum için iş başvurusu yapacaktım ve orada daha sormadan TurkNet'in operasyonların hala taş ve sopalar ile yaptıklarını birinci ağızdan öğrendim. Şu anda pek stabil değil ama 100/100 alıyorum. O kadar övdüğümüz TurkNet cortladı yani.

Bizim binadaki komşuların kablosunda atlantisnet yazıyor beyaz iki kanallı bi kablo. O kablo kalitesizmiymiş? ayrıca neden farklı bir firmanın kablosu takılıyor ki.

Bizim binadaki komşuların kablosunda atlantisnet yazıyor beyaz iki kanallı bir kablo. O kablo kalitesizmiymiş? Ayrıca neden farklı bir firmanın kablosu takılıyor ki.

Taşeron iş işte. İsterse Türk Telekom yazsın fark etmez (kurlum ekibi Esenyurt. Arıza ekibi Esenlerdi). Kalitesiz kısım için galiba cam için diyorlar. Bana örnek kablo verdiler böyle bir şey almalısın diye ve söylemeliyim ki gerçekten de sağlam duruyor kablo. Takılan kablo bükülmeye karşı daha rahat davranıyor iken, örnek kablo rahat bükülmeyen sert bir malzemeden yapılmış gibi duruyor.

Şöyle bir saçmalık daha var. Tamam kaliteli kablo alalım dedik. Hiçbir yerde satılmıyor. Nasıl bulacağım peki ben bu kabloyu? 3 büyük mağaza gezdim en az.

Son düzenleme:
ankastreden modeme gelen kabloyu mu sana aldırıyorlar ?

Az önce binama tekrardan Türknet kurulum ekibi geldi başka komşulara bağlamak için hemde 2 kişiye bağlamak için Bu sefer yakaladım konuştum direk sordu siz halihazırda abonemisiniz diye evet deyince gülüp size farklı ekip gelecek dedi. Hatta gelen ekip başka şehirden bile gelebilir dedi. Bana bağlamak istediğini fakat bağlamasının mümkün olmadığını söyledi. Bende hemen Türknet'e iptal başvurusunda bulundum. Ne olacaksa olsun artık allahın cezası internete.

Elimde işler var, bitsin aynısını yapıcam. Müşterisine bu kadar düşman şirket görmedim ben. Taşeron elemanlar bile alay ediyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…