TurkNet fiber süreci nasıl işler?

Baran_16

Decapat
Daha fazla  
TurkNet önce binama fiber kablosu çekti, 2 gün sonra fiber kutusu getirdi. Kutunun yanındaki kabloları kutuya bağlamak için tekrar ekip gelecek mi?

IMG_20250409_030528.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana 4 ay önce kutu takıldı. 3 Ay önce kablo bağlandı. 3 aydır bağlı ama aktivasyon verilmedi. Bilgi de alamıyorsunuz bu konuda. Bekleyeceksiniz artık.

Kabloyuda bağlamışlar eğer biliyorsanız bundan sonraki süreçte ne bekliyor beni acaba?
Uzun bir bekleyiş bekliyor :D Şaka bir yana günlük Türknet'in sitesinden altyapınızı kontrol edersiniz. Dediğim gibi bana 3 aydır aktivasyon verilmedi. Sizin süreciniz ne olur bilemem. Türknet ekibi de bilemeyeceğini dile getiriyor. Yani ne zaman aktif olacak herhangi bir bilgi almanız mümkün değil.

Uzun bir bekleyiş bekliyor :D Şaka bir yana günlük Türknet'in sitesinden altyapınızı kontrol edersiniz. Dediğim gibi bana 3 aydır aktivasyon verilmedi. Sizin süreciniz ne olur bilemem. Türknet ekibi de bilemeyeceğini dile getiriyor. Yani ne zaman aktif olacak herhangi bir bilgi almanız mümkün değil.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İşin sonunda fiberin geleceğini bilmek bile mutlu ediyor insanı. Yıllardır 88 mbps VDSL kullandığım için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı