Onurbabacan
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar başlıkta göründüğü gibi TurkNet geçmeli miyim? Türk Telekom 12 Mbps ADSL internet kullanıyorum ve tahaddütüm bitmek üzere ve benim altyapım 75 Mbps VDSL internet destekliyor. Sizce TurkNet 75 Mbps internetini alınır mı?
Sabit o miktar fatura gelecekse geçin hocam gayet güzel internet servisi çok kopma donma yaşamazsınız tabii bölgeden bölgeye değişkenlik gösterebiliyor ama olabildiğince az sorun yaşayacağınızı düşünüyorum.
Bende aynı durumdaydım 3 gün önce TurkNet'e geçtim ve en yoğun hafta sonu akşamları saatlerinde bile 75 Mbit sabit hız alıyorum, tahhüt yok diye geçtim, memnunum şu an. İstersen arkadaş kodu ile 1 ay bedava kullanabilirsin. DM'den paylaşabilirim istersen.
Hocam geçtiğinde modem de alıyorsun fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum istersen aylık faturana yansıtılıyor modem ücreti taksit şeklinde yoksa peşinde verebiliyorsun modem parasını yani aylık 130-140 lira falan olur modemi de alırsa.
Alınır.Merhabalar başlıkta göründüğü gibi TurkNet geçmeli miyim? Türk Telekom 12 Mbps ADSL internet kullanıyorum ve tahaddütüm bitmek üzere ve benim altyapım 75 Mbps VDSL internet destekliyor. Sizce TurkNet 75 Mbps internetini alınır mı?
Modeminiz nedir?
Önceki evimde kullanıyordum. 100 Mbps paket almıştım ve 85 Mbps civarı alıyordum. Tavsiye ederim. Ama şu an Kablonet kullanıyorum eğer bulunduğunuz ilde varsa onu da tavsiye edebilirim.
Alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.