TurkNet geçilmeli mi?

TurkNet kullanıcısıyım ve internet ablamın üzerine 135TL ödüyor faturaya D-Smart ile birleşmişler sanırım yani artık D-Smart'ta alıyorsunuz tam emin değilim 2021 Haziran da geçmiştim o zaman böyle değildi ve taahhüt de gelmiş sanırım umarım öyle değildir.

Hocam öyle bir şey yok. Düz 100 TL ödemeniz lazım. İsterseniz TurkNet kategorisinde konu açın.

İnternet altyapınız uygunsa iyi bir hız vereceklerini düşünüyorlarsa geçilmelidir. 2 yıldır fiber kullanıyorum hem daha uygun bir fiyat hem de sorunsuz kullanım yapabiliyorum.

TurkNet kullanıcısıyım ve internet ablamın üzerine 135TL ödüyor faturaya D-Smart ile birleşmişler sanırım yani artık D-Smart'ta alıyorsunuz tam emin değilim 2021 Haziran da geçmiştim o zaman böyle değildi ve taahhüt de gelmiş sanırım umarım öyle değildir.

Tahaddüt olmadığını söylediler bana telefonda yoktur sanırım.

İnternet altyapınız uygunsa iyi bir hız vereceklerini düşünüyorlarsa geçilmelidir. 2 yıldır fiber kullanıyorum hem daha uygun bir fiyat hem de sorunsuz kullanım yapabiliyorum.

75 Mbps destekliyor bu iyi demektir sanırım oturduğum muhitte alabileceğim en iyi internet hızlarından birisi.

Tahaddüt olmadığını söylediler bana telefonda yoktur sanırım.

75 Mbps destekliyor bu iyi demektir sanırım oturduğum muhitte alabileceğim en iyi internet hızlarından birisi.
Bence gayet yeterli olur . 75 ön görülürken 60 civarı bile alsanız güzel hız diye düşünüyorum. Ayrıca taahhüt olmaması da güzel. Memnun kalmazsanız 12 ay kalma zorunda olmazsınız.

Bence gayet yeterli olur. 75 ön görülürken 60 civarı bile alsanız güzel hız diye düşünüyorum. Ayrıca taahhüt olmaması da güzel. Memnun kalmazsanız 12 ay kalma zorunda olmazsınız.

Geçeceğim o zaman yakın zamanda önceki vakitlerde pek emin değildim fikrimi net olmaya başladı şimdi.

Turknet ile ilgili en sevdiğim yanı hızda itiraz yok, benim altyapı sorgusunda 75Mbps çıkıyordu, internet bağlandığında 75Mbps geldi, altyapı yeni ve nüfus az olduğu için ulaşılabilir hız 100Mbps için uygun gözüküyordu, online işlemlerden arıza kaydı bıraktım hiç itiraz etmeden 100Mbps yaptılar, isteseler bir sürü mırın kırın edip vermeyebilirlerdi diye düşünüyordum ancak direkt 100Mbps yaptılar ben isteyince.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı