TurkNet GigaFiber 1000 Mbps Altyapı Geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biz 10 Mbps'ye 75 TL veriyoruz.

O zaman sizi alt tarafta bulunan pakete alalım.
Eki Görüntüle 610965
Onu alacak kadar salak değilim. Günümüz için 25 MBPS ve 100 MBPS arası internet çok çok yeterli. Mesela ben 50 TL’ye 25 MBPS internet kullanıyorum. Bu arada cidden Türk Telekom’a kazıklanan var mı başka firmalar dururken?

İnşallah şaka yapıyorsundur . 25 Mbps yeterli mi ben 33 Mbps kullanıyom çöpe atmaya hazırım.

Ve hem zaten milletin aldığı internet hızı seni niye bu kadar sinir ediyor? Adam isterse 10 Gbps alır bu seni alakadar etmez. 1000 Mbps almış kullansın ne güzel.
İsraf demeye çalışıyorum. Bu arada cidden gereksiz ya, 1000 MBPS download, 140 MBPS upload ile ne yapacaksın? 4K yayın mı açacaksın? Terrabyte’larca indirme mi yapacaksın?
Hangi firma veriyor bu hızı bu paraya?
Kablonet. Hem de sınırsız.
İnşallah şaka yapıyorsundur . 25 Mbps yeterli mi ben 33 Mbps kullanıyom çöpe atmaya hazırım.
Nerede yetersiz kalıyor? İnternette 1 saniye bile beklemeden dolaşabilir, 20 GB oyunu 30 dakikada indirebilirsiniz.
Biz 10 Mbps'ye 75 TL veriyoruz.
Türk Telekom’a neden kazıklandığınızı cidden anlayamıyorum. Yazık değil mi paranıza? Aynı fiyata Kablonet ile 25 alıyorum.

İsraf demeye çalışıyorum. Bu arada cidden gereksiz ya, 1000 Mbps download, 140 Mbps upload ile ne yapacaksın? 4K yayın mı açacaksın? Terrabyte’larca indirme mi yapacaksın?

Kablonet. Hem de sınırsız.

Kardeşim alan alır almak istemeyen almaz bu kadar basit. 25-100 artık yetersiz bence. 10 Mbps yerine 100 Mbps-1000 Mbps'e kadar internet paketleri olmalı.

Teknoloji gelişiyor. Mantık olarak; Tofaş Doğanlar da ayağımızı yerden kesiyor. Daha iyisi ve uygun bir paket varken (Superonline Gigabit internetlerine göre) neden geçilmesin ki? @Tokiler

Ben yaklaışk 11 senedir 50 ve 100 mbps arası hızlarda internet kullandım. Hızım çok yeaa ne gerek var hiç demedim.

Arkadaşlarımla beraber Steam ya da Ps4'ten oyun alıp indirmeye başladığımızda , genelde 60 gb üstü oyunları 1-2 saat arası indirirken onlar geceden pc'yi açık bırakıp ertesi güne akşama bir sorun olmadıysa hazır oluyorlar.

Video izlerken istediğim gibi 4k videoyu açıp izliyorum , yeri geliyor 4k video indiriyorum.

Ne kadar hız o kadar zamandan tasarruftur.

Size 25 yeterli diye gereksiz ne gerek var demek saçma olmuş biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…