Maalesef firmware güncellemekde işe yaramadı arıza devam ediyor ne yazık ki, teşekkürler yinede. :/
Dün fiber ekibinden bir yetkili ile görüştüm sağ olsun yardımcı olmaya çalıştı. Daha sonra saha ekibinden arkadaş geldi kaçıncı kez geldi artık sayısını unuttum, modem, ont, adaptörler, bina girişindeki 2 adet kutu/splitter 1.kutudan 2.kutuya taktı ve soketi yeniledi. Modem ve ont cihazı 2 kez değişti ancak hiç değişen bir şey olmadı. Arkadaş gitti 2-3 saat sonra tak tekrar arıza başladı yine, fiber yetkilisi ile tekrar görüştüm arıza devam etti dedim o kadar denendi her şey boşa gitti dedim, ben network ekibine ya da fiber altyapı ekibine ileteceğim gibi bir şey söyledi. Yani o kadar uğraştırdılar beni ve kendilerini. Bu arızayı kendilerinde arasalardı bu kadar uğraşmazdık. 2 hafta boşa gitti anlayacağınız. Kendi arızalarını çözerler mi, çözerlerse ne kadar zamanda çözerler emin değilim. Yani binada başka kullanan da yok, bölgede/mahallede böyle arıza yaşayan da yokmuş, nasıl bana denk gelebiliyor. Arıza kendilerinde ama nerede işte.