TurkNet GigaFiber abonelik başvurusu

Bölgeniz neresi. Bende GigaFiber kullanıyorum. İstanbul Gaziosmanpaşa da mısınız? Bizde de arada bir kopma oluyor ama modem ışığı kırmızıya dönmüyor. Bizdeki sıkıntı da modem kaynaklı. Direkt Wifi kayboluyor, 1-2 dk içerisinde tekrar geliyor. Ama çok sık olmadığı için desteğe yazmadık. Bence pes etmeyin, çünkü bu internet dehşet bir şey. Mükemmel bir nimet.

Bence modemi değiştirin.

Küçükçekmece. 2 haftadır uğraşıyorum destek ekibiyle birbirimiz tanıyoruz neredeyse. Ne olabilir, nereden kaynaklı filan onlarda birşey söyleyemiyor. Arıza ekibine yönlendiriyor ya da saha ekibine. Saha ekibi de pek bir şey elinden gelmiyor.
Eğer tanıyorsanız bir sorun derim ?

GigaFiber yeni geldiği için kimsenin şu anda başvuracağını sanmıyorum belki 6 ay 1 senesi vardır. Çünkü çoğu Turk Telekom hizmeti alıyordur diye düşünüyorum ki onlarda taahhütlüdür. Çevremdekilerle de pek tanışıklığım yok yani.

Güya GigaFiber için özel ekip vardı. Yani TurkNet, TT altyapısını kullanırken TT yüzünden sorunu çözüme kavuşturamıyolar diyorduk. Şimdi tamamen kendi altyapılarının sorununu çözemiyorlar. TurkNet bu sorun çözme işini hiçbir zaman beceremedi zaten.

Kutudan evinize gelen fiber optik kablonun değişimini talep edin. Tabi eğer değişiyorsa.

Bende o yüzden umutlanıp en azından bir sorun çıktığında daha çabuk çözülür diyere başvurmak istemiştim. Eh ne yazık ki güven boşa çıktı. TT altyapısından hizmet alsaydım hiç düzelemeyecekti. Yani iki ucuda ***** değnek. Hizmeti düzgün veremedikten sonra bu hızı alsan ne olur almasan ne olur? Ama tabii taahhütsüz ve yüksek hız verildiğini düşünürsek çok iyi orası ayrı. Saha ekibindeki arkadaşla birbirimizi tanır oldu o derece yani, o da bıktı gelmekten, ben de bıktım bu arızanın çözülememesinden.

Modem yazılımını güncelleyin yeni sürümlerde bu sorun yok.

Biraz önce destekden gelen mesajda: Merhaba **** Bey; Saha ekiplerimiz modem ve ont cihazınızı değiştirmiş olup vermiş olduğumuz hizmette ve cihazlarda herhangi bir problem yoktur, gerek ekibimiz gerek bizler arka planda yapılan incelemelerde sorun görünmemektedir, keyifli kullanımlar dilerim. Sağlıklı günler. ****

İyide arıza çözülmedi ki devam ediyor. İşte bunların hizmet anlayışı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…