TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an baktığım kadar Sakarya genelinde GigaFiber yok örnek Sakarya mahallesi cumhuriyet mahallesi ve yenigün mahallesinde proje 2022 yıl sonu bitecekti ama belediye sorunları yüzünden önümüzdeki sene sonuna kaldı ona bakarsan yenigün mahallesi bölgesindede herhangi bir çalışma yok :) O neden eklenmiş ben de onu merak ettim.

Söylenenleri eklemiştim 😔

O hâlde Sakarya'nın hiçbir yerinde aktif GigaFiber hizmeti bulunmamakta, doğru muyum? Öyleyse kaldıracağım da.

Söylenenleri eklemiştim 😔

O hâlde Sakarya'nın hiçbir yerinde aktif GigaFiber hizmeti bulunmamakta, doğru muyum? Öyleyse kaldıracağım da.

Evet şu an Sakarya genelinde hiçbir bölgede TurkNet gerekli bir çalışma yapmadı sadece 2021 Kasım ayı ortalarında planlamaya almıştı bölgeleri 2022 bitişi vardı ama sorun teşkil etti ya da uzatıldı süreci. Önümüzdeki seneye doğru bekliyoruz biz de bu çalışmaları Sakarya ilinde.
GigaFiber istiyorum butonu üzerinden yenigün mahallesinin her sokağına bakarsanız hiçbir sokakta 1000 Mbps yazısı göremezsiniz çünkü her yerde VDSL 24-60 Mbps hızlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul/Küçükçekmece/İnönü Mahallesi'nde TurkNet GigaFiber aktif bir şekilde kullanılmakta.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi Gülbahar Caddesi Mevkisi Gigafiber ile ilgili herhangi bir çalışma yok en azından ben görmedim daha ne zaman geleceği konusunda çok fazla belirsizlik olduğundan sağlayıcı değiştirme kararı kaldım geldiği zaman tekrar Türknet'e geçmeyi düşünürüm

🙂 Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi Gülbahar Caddesi Mevkisi Gigafiber ile ilgili herhangi bir çalışma yok en azından ben görmedim daha ne zaman geleceği konusunda çok fazla belirsizlik olduğundan sağlayıcı değiştirme kararı kaldım geldiği zaman tekrar Türknet'e geçmeyi düşünürüm
Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. GigaFiber İstiyorum — TurkNet üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 🙂

İstanbul/Gaziosmanpaşa merkez mahallesi güldemet sokak. Binada sadece ben TurkNet fiber kullanıyorum.

WhatsApp Görsel 2022-08-26 saat 21.12.50.jpg

İzmir Buca Valirahmibey mahallesi kablo çekim işlemleri var, kutu takılmayı bekliyor bazı sokaklar.

Vallahi binama geldi TurkNet ekibi zil çalışmadığı için kutuyu koymadan yan binaların hepsine koymuşlar benimki kaldı, ne yapacağım bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Kablo çeken ekibini yakaladım onlar da diyor onu biz takmıyoruz başka ekip yapıyor diye.

@TurkNet Destek Ayşegül kolay gelsin esenler Namık kemal mahallesine Türk net gigafiber geldimi ? bugün bir ekip gördüm siyah kablo ile mahallenin bir başından diğer sonuna kadar tüm mahalleyi donattılar fırsat bulup soramadım. Şuan mahallemizde TT fiber var alt yapısı üzerinden Türk net kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı